Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 4 February 2015

Nasi Padang Taman Ria

Hai semua!!
Apa kabor??
Sehat ke sihat? Hehe... Ari ni keluar rumah lewat sikit. Ye la, nak elak jam kat bandar Sg.Petani ni... Pagi tadi ada perarakan Thaipusam. So keluar lewat skit..

Time keluar dah dekat pukul 2.00petang. Perut pun dah berbunyi. Terus ajak member gi makan sebelum ke stokis...
Dan destinasi kami, TERBAEK..
Member baru dapat gaji, so pe lagi? Pilih tempat best la. Destinasi kami?
Restoran Langkasuka Nasi Padang yang letaknya di Taman Ria. Kedai ni tepi jalan je. Menu masakan dia so-so je. Tapi rasa... Umphh!
Menu minuman memang mabelessss. Saya pilih untuk makan nasi putih. Lauk yang saya pilih ulaman, tempe goreng berlada dan sambal udang petai. Minuman pula saya pilih sirap bandung. Kawan saya minum avocado coklat dan pilih lauk daging bakar sebab dia tak berapa suka pedas.

Best juga makan sini. Cas yang dikenakan taklah mahal. Just nice je. Total hampir RM20. Belas-belas je... Ok lah kan?

Lepas makan terus pergi stokis beli barang. Nak tau apa Yoshi beli? Haaa... Pilihan yang berbaloi, ada 3 jenis dan 9 item kesemuanya! Tak sampai rm100 pun!






No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com