Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Saturday, 24 June 2017

Salam Aidilfitri

Kembali berniaga pada 27 Jun 2017

Sunday, 11 June 2017

Leaflet Jun 2017






Sunday, 4 June 2017

Pretty Pastel Tupperware Mesra Kuah

Lazimnya kalau kita guna mana-mana bekas kan... asal nak curah kuah dari satu bekas ke bekas lain mesti akan ada lelehan yang lekat kat hujung bekas tu kan?

Akibatnya, terpaksalah kita lap untuk elakkan titisan tu jatuh menitik pula atas meja.
Omputeh kata "spill".

Kali ni Tupperware Malaysia membuat tawaran sekali lagi kepada produk yang special ini!

Tupperware Pretty Pastel ni pernah keluar sekali tahun lepas. Tapi malangnya, belum sempat abis tarikh kempen dah habis...
Dalam tempoh seminggu pula tu!

Itu pun masa harganya RM90+ satu set. Sekarang ni mungkin lebih baik lagi sebab anda berpeluang beli set ni dengan harga 70+ sahaja!
Siap ada belian atas belian yang exclusive yang bersaiz besar.

Sangat bagus bekas ni.
Kedap udara, kedap air & kurangkan lelehan.

Bagus kan?
Kalau nak dapatkan dari Yoshi, mari order melalui whatsapp.
Yoshi boleh pos kalau korang duk jauh. 😉
Dail je 013 973 3779
Atau klik -> wasap.my/60139733779

Saturday, 3 June 2017

PEMBEKAL UTAMA DIPERLUKAN

NAK JADI SUPPLIER TUPPERWARE DI LOKALITI ANDA??
.
💖 Tupperware Brands 💖
Memerlukan 12 orang yang BERMINAT untuk membuka STOKIS MINI dan menjadi pengedar bergerak Tupperware demi meluaskan pasaran Tupperware di Malaysia!
.
SERIUS nak income 4 angka secara online??
⚠ Ini bukan main-main!
⚠ Ini bisnes serius yang dah 52 tahun di Malaysia!
⚠ Untuk yang jiwa yang KENTAL dan BESAR sahaja!!
.
🚫 Bisnes ini tak sesuai untuk yang nak cuba-cuba sahaja.
.
🆗 TEAM POWER
Ini adalah nama group kami...
Sudah established sebagai Top Online Consultant selama 8 tahun di Malaysia!
✔ Kami di Team Power mempunyai sasaran untuk pastikan ejen dalam rangkaian kami capai income sekurangnya 4 angka sebulan!
✔ Team Power bekerja secara berkumpulan dan tegas memastikan anda berjaya tanpa alasan!
✔ Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang. Tetapi kami berjanji akan follow up anda sehingga anda mencapai sekurang-kurangnya RM1000 setiap bulan!
.
🔑 STARTER PACK
💲Modal permulaan minima adalah RM880
👜 Anda bebas memilih produk yang anda mahu (jumlah minima RM1200 harga katalog)
🆓 Percuma kit bag
🆓 Percuma hamper tupperware bernilai RM220
🆓 Percuma produk tupperware bernilai RM78
🆓 Percuma sign up gift bernilai RM37.90
.
⚠ Adakah ANDA SERIUS⁉
AYUH!!!
☎ Daftar online segera!
Whatsapp "SAYA SERIUS" kepada saya
Yoshi (Founder Jom Tapau Weh!)
wasap.my/60139733779
wasap.my/60139733779
wasap.my/60139733779