Tuesday, 2 July 2019

Wednesday, 12 June 2019

Katalog Tupperware Jun 2019

Assalamualaikum,

Tawaran bulan ni unik sikit.
Banyak item limited edition.

Jika berminat boleh order melalui whatsapp 013-973 3779

Friday, 31 May 2019

Makin Lama, Makin Mudah

Pejam celik, pejam celik dah masuk tahun ke-6 saya bersama Tupperware.

Dulu kalau nak dapat ahli baru bukan main payah.
Sekarang ni, mudah.
RM73.50 dah boleh jadi ahli, dapat 3 biji tupperware free. Lepas tu, daftar e-perks dapat hadiah lagi.

Tambah pula, kalau buat komitmen belian setiap bulan, ada lagi hadiah.

Tapi yang jenis manja minta segala macam tu tetap tak pupus. Dah lumrah agaknya, dalam dunia ni mesti ada cabaran.

Dulu kalau nak dapat stok, berebut!
Kalau tak dapat tu sentap sampai sanggup join group lain.
Kononnya tukar upline boleh jamin dia jadi hebat.
Sudahnya, modal habis. Stok tak jalan.

Syukurlah saya ni diberi kesabaran yang tinggi.

Sekarang ni, Tupperware dah buat konsep studio tau.
Konsep studio tu macam ni.
Anda datang studio atas dua sebab je.

Pertama, nak belajar. Untuk tengok demo produk atau nak tengok produk depan mata.

Kedua, untuk tempah produk. Mat Saleh sebut 'order'. Order barang tu tak dapat terus. Stok sedia tak ada. Tapi kena tunggu delivery date atau tarikh penghantaran.

Memang leceh kalau anda jenis nak ready stok. Tapi sistem ni diperkenalkan supaya:

1. Semua orang boleh dapat stok.
2. Stokis/ejen tak perlu tanggung rugi stok yang tak jalan.
3. Memudahkan anda yang tak ada masa ke stokis. Sebab stok dihantar terus ke rumah anda.

So, nak order barang? Call saya 0139733779

Nak tau stok apa yang ada/tiada? Wasap saya 0139733779

Nak jadi ejen? Pun boleh!
Klik je kat -> tinyurl.com/daftarahlitupperware

Thursday, 23 May 2019

Tawaran Istimewa Mei 2019

Dapatkan segera sebelum kehabisan stok.
.
HOT STUFF: Green Serveware Set
RM199. 90 basic
RM215.80 include 2pcs sambal dish
.
wasap.my/60139733779/greenserveware






Wednesday, 17 April 2019

Leftlet April 2019

Berkuat kuasa 16 April 2019 - 18 May 2019

Jika berminat sila hubungi 013 973 3779













Ansuran Set Rice Smart April 2019

 
"Alaaa... Sebelum 20 April Saja ka?“

Itulah keluhan seorang yang teringin sangat nak tawaran tong beras Tupperware ni.

Ramai yang dah tahu kelebihan tong beras/Rice Smart ini.

Model baru ini;
1. Kedap udara dan anti bubuk.
2. Plastik tahan lasak.
3. Bebas kimia berbahaya(BPA).
4. Tak perlu korek/buka penutup tong beras dari atas.
5. Senang nak sukat beras.
6. Boleh nampak berapa banyak beras dari dalam.
7. Tapak kukuh dan reka bentuk yang mudah diletak tempat yang sempit


"Boleh tak simpankan untuk akak sampai gaji? Boleh dua kali bayar tak?"

Sejujurnya, berat juga saya nak jawab soalan ni.
Tapi ia agak masuk akal sebab harganya agak mahal iaitu RM306.

Walaupun dapat strainer/penapis PERCUMA, tapi nak keluar duit banyak tu memang agak berat.

Lainlah kalau dah jadi ahli, cuma bayar RM230 saja dah cukup.

Jadi demi menyelesaikan masalah itu, saya buka PELUANG kehijauan ini kepada DUA orang sahaja!

Kelebihan yang saya berikan;
1. Boleh bayar dua kali (RM150 x 2)
2. Keahlian PERCUMA!

Syarat;
1. Wajib bayar pendahuluan(RM150)
2. Selesaikan sebelum Aidilfitri 2019

Jika berminat; sila PM saya segera atau whatsapp 0139733779



Followers