Sunday, 13 January 2019

Ejen Dropship VS Jadi Ejen Rasmi Tupperware Brands Malaysia


Kelebihan Ejen Dropship Ejen Rasmi
Untung Retail/Pembelian 25%
Komisen Overiding 3% -
Hadiah Poin Jualan Terkumpul
Boleh Mendaftar Ejen Baru -
Peluang Naik Pangkat -
Bonus Naik Pangkat -
Peluang ke Star Success Gateaway -
Peluang Melancong Ke Luar Negara Bersama Tupperware -
Peluang Memenangi Hadiah Kereta dari Tupperware -


Bagaimana?

Berminat?

Jom daftar melalui link ini.

Sila klik SINI
























Wednesday, 5 December 2018

Katalog Disember 2018


Assalamualaikum,
Salam sejahtera.

Pejam celik, pejam celik dah masuk bulan Disember. Dah nak habis dah tahun 2018.
Tahun ni rasanya Yoshi sedikit sibuk.
Tapi sempatlah berjalan ke beberapa negara jiran.

Permulaan bagi bulan Disember ni agak menarik dan agak baik. Semoga DIQ saya yang berusaha bulan ni akan berjaya jadi Director Januari 2019 kelak.
Ameen...

Ayoh, jom kita tengok.

Pertamanya, set transformers.
Kebetulan pada bulan Disember ni filem Bumblebee akan ditayangkan diseluruh pawagam diseluruh Malaysia. Kena dengan tema, warnanya kuning-hitam dan kelabu,hitam menjadi tarikan utama kepada peminat Transformers yang menantikan filem tersebut.


Kemudian kita juga ada koleksi Tupperware yang bewarna-warni serta item stok terhad.
Item stok terhad ni sebenarnya item yang dah keluar dari bulan-bulan sebelum ini.
Barangkali untuk habiskan stok tersebut.





Untungnya belian pada bulan ini ada pek misteri. Pek misteri ni anda HANYA boleh dapat JIKA anda buat jumlah belian Tupperware ikut jumlah yang ditentukan. Satu pek tu harnya kurang lebih RM70, tapi barang dalam tu nilainya lebih kurang RM250 tau!
Untung bagi yang suka buat jualan runcit.

Seterusnya, kita ada set freezer yang sesuai untuk tempat sejuk.


Tak ketinggalan, ada juga alatan dapur, produk kesihatan dan kosmetik.









JANGAN LUPA
013 973 3779
Hubungi Yoshi untuk order!

Friday, 2 November 2018

Leaflet November 2018

Tupperware Malaysia Kedah
Tupperware Malaysia Online
Katalog Tupperware Malaysia November 2018
Katalog Tupperware Online
Tupperware Brands Malaysia
Daftar Ahli Tupperware Malaysia



Tupperware Malaysia Kedah
Tupperware Malaysia Online
Katalog Tupperware Malaysia November 2018
Katalog Tupperware Online
Tupperware Brands Malaysia
Daftar Ahli Tupperware Malaysia


Tupperware Malaysia Kedah
Tupperware Malaysia Online
Katalog Tupperware Malaysia November 2018
Katalog Tupperware Online
Tupperware Brands Malaysia
Daftar Ahli Tupperware Malaysia

Jika BERMINAT
sila HUBUNGI
013 973 3779


Saturday, 6 October 2018

Melancong ke Yala, Thailand

Majoriti penduduk Yala boleh berbahasa Melayu dan beragama Islam. Jadi, tiada masalah jika anda mencari masjid dan makanan halal. Yala kini lebih aman berbanding sebelum ini yang kecoh dengan letupan dan pengeboman.

Followers