Hot Item Bulan Ini!














NAK ORDER? WHATSAPP 013 973 3779

Katalog September 2017

Jemput cuci mata... rasa nak order nanti, wasap je 013 973 3779
Lebih baik daftar jadi ahli. Dapat diskaun 25%


KAD AHLI KAK DAH EXPIRED KE?


Memang biasalah situasi ni,
Dulu join sebab ingat keahlian seumur hidup.
Tapi tidak... Tupperware dah tak bagi keahlian macam dulu.
Sekarang ni, semua ahli adalah consultant.
Semua ahli adalah sales force.
Maksudnya, semua pencapaian direkod.

Sekurang-kurangnya dalam tempoh setahun mesti beli/jual dengan jumlah RM600 setahun.
Bagi sesetengah orang, ia membebankan. Sebab daftar ahli cuma untuk beli murah.
JANGAN RISAU...
Keahlian yang dah expired tu boleh buka peluang anda untuk join semula dengan team lain.
SERTAILAH TEAM POWER!
Team kami bukan saja akan bantu anda kekalkan keahlian anda, malah boleh bantu anda melihat ruang tambah pendapatan.
Mungkin income anda dah cukup untuk tampung diri sendiri...
Tapi... apa kata anda guna income tu untuk buat amal jariah, bantu orang lain at least jadikan tabungan untuk anak dewasa kelak.
Tupperware adalah perniagaan yang boleh diwariskan.
Bayaran terus ke bank!

Jom semak keahlian anda. Masih aktif atau tidak.
Hanya RM78 sahaja untuk dapatkan kad keahlian baru anda.
Percuma bag tot serbaguna dan 3 biji Tupperware untuk anda!

Hubungi 013 973 3779 (Yoshi) untuk info lanjut!
😘 wasap.my/60139733779

Tupperware Kegemaran FashaSandha

Sebenarnya lama dah nak tunjuk.
Tapi sebab mulai esok ada promo special....
Maka sesuailah waktunya nak promote kan? Hehehe



Cara Nak Daftar Ahli Tupperware Online

Jom sertai TEAM POWER untuk JANA PENDAPATAN dengan Business Tupperware. Saya sedia membantu from zero to hero !! Call / whats app : 013-9733779 (Yoshi) www.jomtapauweh.blogspot.my

+++++++++++++++++++++
Peluang Untuk Buat Business !!
+++++++++++++++++++++
✅ Konsep business adalah membina rangkaian
✅ Rekemen kawan join ahli dan dapat diskaun 25%
✅ Komisen dalam account setiap bulan 3%-8%
✅ Recognition reward anda yang capai cabaran
✅ Promosi secara online dan kongsi tips dalam team
✅ Latihan dan tunjuk ajar melalui whats app
✅ Daftar dengan Team Power yang telah melahirkan ramai yang berjaya !!
.
.
๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ
Yoshi@Mukmin
Leader TEAM POWER Kedah
Wasap ๐Ÿ”Š 013 973 3779
๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ
1⃣ Saya menyediakan penerangan secara online mengenai Tupperware Brands Marketing Plan
2⃣ Anda juga dapat membuat pendaftaran secara online melalui 013 973 3779
Atau boleh isi borang dibawah
Dengan rasa bangganya, saya melancarkan << PENDAFTARAN KEAHLIAN TUPPERWARE SECARA ONLINE>>
.
Boleh click link ini ---> http://tinyurl.com/daftarahlitupperware
Terima kasih..




Ini lokasi saya yang terbaru๐Ÿš‡.. Siapa yang berhampiran boleh text saya ya..
Starter Kit RM78 sahaja... Tidak termasuk pos...

NAK DUIT POKET?
----------------------------
Duit gaji dah habis? Poket dah kering?
duit nak pakai plak.. banyak oooo
.
apa kata, jadi agen tupperware saya..
berbaloi tau... Tupperware Malaysia bagi komisen tip top..
.
isi borang ini.. dan anda terus boleh jadi agen jualan saya.. saya ajar macam mana nak jual.. suke tak?..
.
ok sekarang.. --> sila isi.. --> click sahaja pada borang dibawah..

CARA DAFTAR AHLI TUPPERWARE

Pilih Pakej Keahlian Tupperware  :
1. Starter kit ~ RM78
2. Treasure box ~ RM319
3. Rice smart ~ RM309
4. Water filter ~ RM2100
Maklumat yang diperlukan untuk pendaftaran Tupperware :
Nama (mengikut IC)
No IC
Alamat
No Tel
Email
Pekerjaan
Gambar IC (depan belakang)
Bagi tujuan auto debit komisen Tupperware :
Nama Bank
No Akaun Bank
Cawangan Bank
Buat pembayaran pendaftaran di :
✔️Nama : KHAIRUL MUKMIN BIN SAHRIN
✔️Maybank : 1561 6913 6453
✔️Cimb Bank : 7034 8552 67
----> ISI BORANG MUDAH DI SINI ---> http://tinyurl.com/daftarahlitupperware

Daftar Ahli Tupperware Online

Assalamualaikum semua...
Salam Sejahtera,

Ramai yang bertanyakan soalan ni...
"Encik, nak daftar ahli online boleh ke?"

"Tak payah pergi stokis ke?"

"Nanti nak ambil stok macam mana? Order dengan encik ke?"

First... sebelum saya celoteh panjang...
Nak bagitau, sesiapa sahaja yang baru nak daftar ahli,dengan pembelian minima RM159 akan layak mendapat SATU HADIAH misteri. 

TAPI, saya bagitau ni, bukan nak umpan anda join dengan saya. Majoriti GAGAL dalam biz tupperware ni sebab join dengan harapan dapat hadiah masa join.
"Eh!!! Kenapa macam tu? Mana boleh cakap gitu?"
Saya cakap ni base on experience dan hasil dari SEMUA event yang saya dah pergi.
Majoriti yang berjaya, semuanya join sebab nak dapat hadiah LEPAS BERUSAHA keluar dari masalah kewangan.

Apa pun, memang berbaloi daftar dapat barang hadiah percuma... bolehlah tambah koleksi Tupperware di rumah kan?
Tupperware ni beli sekali tapi boleh pakai berkali-kali. Bukan jenis pakai buang dan dipandang enteng.
Jimat sangat sebenarnya & selamat di gunakan sebab bebas bahan kimia.
Nak daftar ahli boleh whatsapp 
013 973 3779

Panjang mukadimah tu kan?

Salam Kemerdekaan 2017


Selamat menyambut bulan kemerdekaan kepada seluruh warga Malaysia. Untuk seketika, apa kata kita tolak segala fahaman politik yang memecah-belahkan kita.
...
Pasai cara nak daftar ahli tupperware...

Leaflet Tupperware Ogos 2017

Katalog Tupperware Malaysia | Tupperware Malaysia Calalog | Katalog Tupperware Malaysia | Tupperware Malaysia Calalog | Katalog Tupperware Malaysia | Tupperware Malaysia Calalog | Katalog Tupperware Malaysia | Tupperware Malaysia Calalog | Katalog Tupperware Malaysia | Tupperware Malaysia Calalog

Leaflet OGOS 2017
 1~31 Ogos 2017

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Hot Item Bulan Ini!

NAK ORDER? WHATSAPP 013 973 3779

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!