Monday, 20 January 2020

KENAPA SAGAT INI SENANG SANGAT ?



Kalau dulu, bila mak suruh potong bawang, semua beralasan nak potong. Mahu tak nyer, potong dengan pisau tajam. Risau plak terhiris jari. Mak plak suruh hiris halus. Kalau kasar atau tebal. Abislah berleter pok pek..

Sekarang bila tengok sagat Tupperware ini.. terus teringat zaman dulu. Kenapalah sagat macam ini tak keluar. Sagat dulu memang tak ada pelindung. Kekadang dengan jari pun tersagat sama. Yang Tupperware punya ini ada satu BOX untuk masukkan bawang atau apa sahaja dan sagat. Tangan tak berbau. Luka memang tak akan. Selamat 100% dijamin. Yang paling penting tak berkarat. Kalau sagat yang kat luar. Memang makan karat lah jawabnya.

Memang ini sangat sangat sangat promo hebat. Harga biasa RM134 tau!! kali ini terlajak murah semua org harus milikinya satu!! 

KINI RM104.90 free snowflake satu berharga RM19.60 serta anda layak beli pwp berharga RM14.90 nett..

Pasti anda berminat dgn sagat ni.. meh meh... bukan sagat bawang jek! pisang boleh timun boleh, daun pandan pun boleh beb!! 


#speedymando
#belidengansaya




LAMA DAH TUNGGU, AKHIRnya KELUAR juga Edisi Flask ini



🌸 Hati terus berbunga bunga bila bekas air yang tahan panas ini keluar buat pertama kalinya di Malaysia.

Di China, set Drinking flask adalah HOT sales sebab kegunaannya yang pelbagai

🎯 Bentuk yang str8 cut untuk mudah masukkan lemon dan mudah dicuci
🎯 Material elegencia yang transperance boleh lihat dan ringan
🎯 Tahan Panas dan air panas tu tahan lama suhunya
🎯 Tutup yang kedap ada 2 kali tutupan.
🎯 Sorong minum yang sederhana
🎯 Tali pemegang yang lasak
🎯 Mudah dibuka dan ditutup dengan cara Skru untuk selamat dan kemas

Patutlah di luar negara mereka pakai Drinking Flask ini dan bukan botol biasa

Drinking Flask ini (600ml) datang 2 warna iaitu HITAM dan BIRU.
πŸ’₯RM56 seunit

PENJIMATAN 10% dengan setiap pembelian 2 sekali iaitu Hitam dan Biru
RM98.80 (2 unit)

Ia bukan sahaja Boleh isi air panas malah boleh isi air sejuk juga dan tahan lama kesejukan itu.

πŸš›Order segera kerana ini item yang HOT dan limited edition. Sekali stok masih ada.

Whatsapp : 013-973 3779 
πŸ“² WhatsApp 

#bantusis
#sistolongbeli
#drinkingflash
#tupperwareteampower





Thursday, 16 January 2020

Tupperware Kedah: Leaflet Januari 2020

SeePromosi bagi tengah bulan ni menampilkan flask air saiz baru iaitu 600ml.

Flask ni bukan untuk simpan air panas. Tapi kalau kena air mendidih dia tak akan cair sebab tahan sehingga 120°C.

Dan, istimewanya bulan ini juga ada promosi untuk Essential Oil. 
Yang mana set ini bagus untuk terapi kesihatan melalui pernafasan. Macam spa weh!






Wednesday, 1 January 2020

Selamat Tahun Baru 2020

APAKAH RESOLUSI TAHUN BARU KAMU TAHUN INI?


Sudah berapa kali kita sudah buat azam setiap tahun baru?
Apakah kebanyakan tercapai atau hanya sekadar resolusi?

Ada lima perkara yang harus kita lakukan agar resolusi 2020 berhasil :

1. Sekecil apapun yang datang, selalu bersyukur dan ekspresikan itu kepada Allah, sering-sering sujud syukur. 

2. Selalu berprasangka baik dan selalu bersikap positif. 

3 Lihat, rasakan, dengarkan seolah itu semua sudah terjadi dihadapanmu. Tulis, gambar, serta beri warna. Tampal di dinding. Letakkan di meja. Buat visi.

4. Bertindak. Tanpa perlu sempurna. Terus melangkah!

5. Doa dan minta kepada Tuhan.

Sudahkah anda sedia merealisasikan sekarang resolusi untuk tahun 2020 ini?

Sunday, 29 December 2019

Tupperware Online: Year End Sale

Mana orang Kedah? Sungai Petani, Jitra, Alor Setar, Kodiang, Pokok Sena, Gurun, Sik, Kulim dan serata-rata.

Ni nak habaq ada sale hujung Tahun 2019.

Nak order mai call teruih 013-9733779.
Boleh wasap nak beli saja, atau nak buat hadiah pun boleh. Ambik sendiri atau pos pun boleh.

Mai tengok na...




Tuesday, 24 December 2019

Jual Tupperware Sebab Seronok

Jarang kita dengar bila orang kata dia nak meniaga sebab seronok tengok orang lain berniaga.


Tapi begitulah detik awal perkenalan saya dengan En. Adly.


Beliau merupakan seorang penjawat awam yang menyertai bisnes ini kerana kepuasan diri selain untuk sara hidup.


Beliau aktif mempromosikan Tupperware di sekitar Jitra dan Sungai Petani, Kedah.

Serta mengiklankan secara online di blog http://dirikumusafirdibumituhan.blogspot.com dan Facebook Kedai Tupperware Anakanda

Jika anda berada di sekitar Jitra dan Sungai Petani, Kedah. Ataupun mana-mana kawasan sekitar Kedah. Bolehlah hubungi beliau untuk mendaftar sebagai ahli atau urusan pembelian wasap/call 0166390399 (En.Adly)

Followers