Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 3 February 2015

Ada tak yang nak kurus??

Assalamualaikum & damai sejahtera hendakNya...

apa khabar kawan-kawan?
Hari ni saya nak tunaikan permintaan seorang kawan. Satu peluang juga untuk saya...
Malaysia ni kan kaya dengan macam-macam jenis makanan. Dan gula dah semestinya jadi ketagihan dan kemestian dalam harian orang Malaysia, melayu terutamanya.
Kita pun tahu hospital kita tak pernah surut, tapi masih ramai jadikan hospital sebagai favorite place to spend penguhujung usia atau sebahagian masa... betul tak?

so, saya nak tanya direct sajalah... suka tak kalau belanja lebih RM100 untuk ubat tanpa mengetahui apa bahannya?? Rata-rata mesti tak suka kan?
TAPI
MAHU TAK kalau belanja lebih kurang RM90 untuk jadi lebih sihat??
Ada kenal tak sesiapa yang ada masalah kencing manis? Ada tak yang nak nampak cantik dan sihat sepanjang masa?
Kalau anda ada kenal sesiapa yang perlukan sedikit bantuan untuk masalah tersebut, boleh la pertimbangkan untuk ambil produk ni.



Baik dimakan 30minit sebelum tidur malam

Baik dihidang sebagai sarapan

Baik dihidang ketika waktu petang
Kalau terasa nak order, boleh hubungi saya. 013 973 3779
Kos pos cuma RM 9(semenanjung) RM12(borneo)

Perlukan bekas minuman yang selamat?

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com