Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Tuesday, 3 February 2015

Ada tak yang nak kurus??

Assalamualaikum & damai sejahtera hendakNya...

apa khabar kawan-kawan?
Hari ni saya nak tunaikan permintaan seorang kawan. Satu peluang juga untuk saya...
Malaysia ni kan kaya dengan macam-macam jenis makanan. Dan gula dah semestinya jadi ketagihan dan kemestian dalam harian orang Malaysia, melayu terutamanya.
Kita pun tahu hospital kita tak pernah surut, tapi masih ramai jadikan hospital sebagai favorite place to spend penguhujung usia atau sebahagian masa... betul tak?

so, saya nak tanya direct sajalah... suka tak kalau belanja lebih RM100 untuk ubat tanpa mengetahui apa bahannya?? Rata-rata mesti tak suka kan?
TAPI
MAHU TAK kalau belanja lebih kurang RM90 untuk jadi lebih sihat??
Ada kenal tak sesiapa yang ada masalah kencing manis? Ada tak yang nak nampak cantik dan sihat sepanjang masa?
Kalau anda ada kenal sesiapa yang perlukan sedikit bantuan untuk masalah tersebut, boleh la pertimbangkan untuk ambil produk ni.



Baik dimakan 30minit sebelum tidur malam

Baik dihidang sebagai sarapan

Baik dihidang ketika waktu petang
Kalau terasa nak order, boleh hubungi saya. 013 973 3779
Kos pos cuma RM 9(semenanjung) RM12(borneo)

Perlukan bekas minuman yang selamat?

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^