Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Monday, 9 February 2015

Roti Bakaq Teloq Meleleh

https://www.facebook.com/rotibakaqteloqmeleleh
Assalamualaikum dan damai sejahtera! 
Tak lama selepas abisnye fenomena jeruk pelam asam boi, datang pula fenomena terbaru pulak dekat Sungai Petani ni. 
Roti Bakar Telur Meleleh.. 
Fuhhh... sungguhpun simple, tapi tengok ramai yang berbicara di facebook, jadi saya try la beli. rm2.00 utk sekeping roti dan telur diatas. Sedap!! Tapa rasa mcm boleh wat sendiri. Cumanya, koi ni sedikit malaihhhh... Hehehe!

Roti Bakaq Teloq Meleleh ni bermula sekitar Okt 2014 dan lokasinya tak jauh dari rumah yang saya menetap sekarang ni, perkarangan pasar Bandar Sri Astana(senang cerita belakang rumah je...) di Sg Petani Kedah. 

Sekarang ni dengarnya dah sampai Penang dan Kuantan dah pun...

1 comment:

  1. Waawww, rasanya pasti lebih enak dari pada roti bakar yang biasa, hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^