Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 9 February 2015

Roti Bakaq Teloq Meleleh

https://www.facebook.com/rotibakaqteloqmeleleh
Assalamualaikum dan damai sejahtera! 
Tak lama selepas abisnye fenomena jeruk pelam asam boi, datang pula fenomena terbaru pulak dekat Sungai Petani ni. 
Roti Bakar Telur Meleleh.. 
Fuhhh... sungguhpun simple, tapi tengok ramai yang berbicara di facebook, jadi saya try la beli. rm2.00 utk sekeping roti dan telur diatas. Sedap!! Tapa rasa mcm boleh wat sendiri. Cumanya, koi ni sedikit malaihhhh... Hehehe!

Roti Bakaq Teloq Meleleh ni bermula sekitar Okt 2014 dan lokasinya tak jauh dari rumah yang saya menetap sekarang ni, perkarangan pasar Bandar Sri Astana(senang cerita belakang rumah je...) di Sg Petani Kedah. 

Sekarang ni dengarnya dah sampai Penang dan Kuantan dah pun...

1 comment:

  1. Waawww, rasanya pasti lebih enak dari pada roti bakar yang biasa, hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com