Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Sunday, 7 December 2014

Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman

http://cikimanbobe.blogspot.com/2014/12/first-segmen-jom-blogwalking-kaw-kaw.html
Nie first time Cik Iman buat segmen. saje support blogger lain...
Seronok tau berblogwalking..
Cik Iman ni sape?
Dia bagitau;
- Cik Iman ni mak kepada Iman Jr. Blogger. Seorang student. Dok Putrajaya. Suka conteng-conteng. Sangat sukakan kucing. Suka tengok website shopping online. Suka tengok handbag. Suka tengok dompet. Makan untuk hidup, bukan hidup untuk makan (biasanya yang jadinya terbalik). Kuat berangan. Suka minum banyak air kosong, tak kira lapar ke, haus ke, tak lapar ke, time bosan pun minum air kosong.

Kat sini saya nak tag 3 lagi blogger lain:
nurHafzhan,
munirah, dan
white lily

buat duit dengan blog?? ---> http://bit.ly/1ibob7V 

9 comments:

  1. terima kasih sebab join segmen Cik Iman :D

    Banyaknya tupperware kat sini ahahaha

    ReplyDelete
  2. mestilah banyak... nak tapau ke? jom tapau weh! ;)

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  4. KAW KAW BERSAMA IMAN

    dari segmen yang sama

    http://vitamindiha.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  5. hai singgah sini :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama n follow #41 :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  8. Datang bw dan follow 42 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^