Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Friday, 26 September 2014

Pekerjaaan Yang Saya Ingin Selain Dari Kerja Sekarang

Chapter  23

Damai Sejahtera semua~
atas nama Tuhan yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
 
 korang semua apa khabar? hari ni saya pergi solat Jumaat di masjid baru dekat Bandar Puteri Sg. Petani, Kedah...oklah tempatnya...
sebelum start khutbah ni... saya nak cerita pasal kerja apa yang muingkin saya buat selain kerja sekarang ni...

Sekrang ni saya peniaga online Tupperware Brands, so memang banyak masa kat rumah. Bila nak pos barang-barang atau jumpa kawan/customer je baru keluar rumah... kekadang gi riada atau melancong... selebihnya di rumah mengadap laptop atau buku.

Saya sangat minat membaca, mungkin kalau saya, bekas juru teknik ni kalau tak berenti kerja... mungkin masih seorang juruteknik, atau mungkin saya kini seorang pegawai perpustakaan/pustakawan. sebab dari sekolah dulu memangh suka membaca dan asik jadi pengawas perpustaan je...
korang rasa korang camne plak?
 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com