Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Thursday, 25 September 2014

Destinasi Percutian Impian

Chapter  22

Damai Sejahtera semua~
atas nama Tuhan yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
 
Dalam pos/entri yang sebelum ni saya dah ceritakan tempat-tempat yang saya tak pernah pergi tapi teringin sangat nak pergi kan...
so, untuk kali ini saya nyatakan sikitlah kenapa saya pilih tempat tersebut sebagai destinasi percutian impian saya...


Kalau pegi jalan-jalan ni antara perkara yang paling aku teringin nak tengok... budaya sesuatu tempat...
haa... sebab itulah yang paling special kat satu-satu tempat tu... makanan dia, ritual harian dia, perayaan..yang gitu-gitu lah...
pastu bangunan situ, baju-baju dia....
tapi yang paling best ofcoz la pemandangan unik tempat tu cam laut dia, sungai dia, bangunan-bangunan dia....
haaa...gitulah...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com