Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 5 November 2013

Pakej Gambar Kahwin

Assalamualaikum,

Entry kali ni saya nak promote skit bisnes dari kawan yang saya jumpa dalam keluarga Tupperware Team Power.
Muda lagi orangnya... baru 22...tahun ni lah...sebaya ngan adik saya.
Wedding Photo bisnesnye...
so, sesiapa yang mencari2 pakej murah, cantik dan fleksibel...boleh la contact-contact
Masa kat Star Boot Camp Penang 2013
yang berbaju merah tu Haikal namanya...nama glemer Hyqal (konon cam omputeh la skit...)
banyak jugak gambar2 wedding yang dia amik.
Dah banyak testimoni yang berpuas hati.
So, ini lah pakej yang beliau offer....


RM700~1460
harga boleh runding.
Outdoor-Indoor
RM1460 dapat full set-FULL SERVICE
1 frame besar
1 frame sederhana
1 Crystal Album
1 Mini album
1 DVD
1 Frame Pad


Luar KL cas RM200
contacts:
Hyqal 013 3456751/ 0177778905
FB Page : Shuttershoot Photo Gallery
blog: http://shuttershootphotography.blogspot.com
Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com