Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 10 September 2013

Tupperware Brands Malaysia: Tupperchef Inspire

Assalamualaikum,
Apa khabar semua?
Harap kalian semua sentiasa sihat dan bersemangat.
Saya juga dapat banyak kata-kata semangat ketika menaip malam ini.
Perkongsian luar biasa sentiasa menguatkan jiwa saya. Duit yang sedikit bukan alasan untuk berjaya.

Baguskan? JOM jadi ahli dengan saya dan saya akan bongkarkan lagi rahsia kejayaan sifu saya. Dan sebagai anak murid yang dilatih, pastinya saya juga akan turunkan ilmu kejayaan ini.

Semua dah makan?
Haa...malam ni saya makan mee goreng je...
TAPI
Special tau sebab... ada tukang masak yang pro masakkan. Dah la dia pro, tambah plak product yang beliau guna pun PRO jugak!
Siapa sangka TupperChef Inspire ni salah satu dari product Tupperware Brands. Harus anda dapatkan!
Hebatnya TupperChef Inspire ni, kuali/periuk tak melekat, tahan panas, dan... tak merosakkan sayur-sayuran anda! Nutrisi terjamin dan barang2 ni ADA warranty!
Menarikkan?
Dail 013 973 3779 untuk saksikan demo depan mata!

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com