Promosi Istimewa Aidilfitri 2013

Hai, Assalamualaikum,
Apa khabar?

Hari ini saya nak kongsi sikit promosi sempena Aidilfitri dan bulan Ogos, bulan kemerdekaan!
Alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan tahun ini kita ada banyak promosi sampai barang pun tak cukup!
haa...
Okey, dalam promosi dari katalog dan leaflet bulan ni, ada baanyak sangat barang2 BEST
Antaranya; Mosaic canister yang menggunakan konsep 'one touch'. Memang menarik. Sekali tekan je. Kedap udara, anti vacum. So, makanan cam kerepek2, keropok2 confirm tak lemau lah
dan makanan tu rasa dia cam preserve gitu...aaa best kan?


Ada juga, hot item sempena Aidilfitri. keluaran terhad. Dapatkan SEGERA dari wakil Team Power berdekatan anda, dijual sehingga 24 ogos SA-HA-JA!
sama juga dengan Cozy Nest...beli banyak dapat banyak! beranak-ranak Tupperware ni.
AWESOME!
OK tu dia!

Tibalah announcement untuk...
Last 5 minutes!

Bulan ni kita langsungkan pertandingan fotografi dengan tema
Hari Raya bersama Tupperware.
Anda boleh check detail2 camne nak join dalam tab 'Cabaran bulan Ini'.
Ada cash prize! DAN jeng jeng.. ada hadiah menarik berupa hamper menanti anda!
Menarik tak?
So, apa tunggu lagi? Dail cepat2, 013 973 3779!
Layakkan diri anda dengan promosi ini! 

Akhir kalam, pantun empat kerat untuk anda.

Cahaya ramadan berlalu pergi,
Menyambut tibanya Aidilfitri,
Ampun maaf segala peri,
Semoga ikatan kekal dihati.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!