Balik Kampung Special! Item mesti ambil!

Assalamualaikum, 
Apa khabar semua?
Hari ni saya nak review sikit pasal beberapa item hangat bulan ni.
Kenapa?
Sebab item2 ni cuma boleh dapat sehingga 24 Ogos sahaja....
Lepas tu abis... so barang2 ni akan saya simpan skit untuk jadi special gift sahaja.
Kepada pemenang2 cabaran bulanan lah ok.
Ok, so...Let's get started!

Tupperware Malaysia
 Ini adalah stock2 yang saya terpaksa reserve sebab memang cepat habis. Saya dah berhubung dengan stokis2 di seluruh Malaysia untuk borong semua ni... tapi stok sangat terhad dan selalu aja kerap habis...huhu... So, sementara masih ade baik dapatkan cepat2.

 Ok, first, yang anda lihat kat atas ni set kek. Stok ni kalau masuk hari Isnin, Rabu dah abis. 100% !!
Why? Sebab keknya yang sedap dan bekas dia memang menarik, senang pasang...dan sangat MURAH! Bayangkan harga retail aje pun baru RM63, dapat 2 jenis kek plak tu. Choc & Cappuchino Almond. Di datangkan skali ngan bekas, sampul raya dan hadiah misteri. Kalau jadi ahli? Hah? Lagi syok!! FYI, Syarikat korporat yang selalu borong kek ni sebagai hadiah untuk pekerja...

Tupperware Malaysia
 Yang ini pun sama, Set Serunding. Harga runcit RM32 je... lagilah parah... Yang paling ramai borong set serunding ni orang yang nak buat majlis berbuka dengan anak yatim, majlis pertunangan/perkahwinan...senang citer untuk majlis keramaian/kerakyatan. Anda boleh pilih sama ada nak serunding daging atau ayam.

Tupperware Malaysia
 Seterusnya... COZY NEST! 
satu lagi hot item yang mendapat sambutan besar-besaran. Beli sekaligus, dapat banyak! Sangat murah. No wonder cepat habis. Untuk fungsi dan features dia,
sila tonton video ni ye! :)


Tupperware Malaysia
  Mosaic canister. Item kegemaran saya! Bekas dia ala2 transparent tapi ade cam corak2 yg memang detail sangat. Corak dia emboss(jenis tenggelam timbul) dan bekas ni sangatlah kedap udara. Canister ni adalah jenis 'one touch'. Ia itu konsep sekali tekan. Press je kat tengah penutup, Wal-lah! Siap!


Tupperware Malaysia
 Yang ini juga guna konsep 'one-touch'. Maxi Canister. Body dia tak transparent, tapi designnya sangat cantik! Beberapa hari lepas, saya makan kuih buah rotan yang disimpan dalam bekas ni. Rasa kuih tu langsung tak jejas! Macam baru keluar dapur...SERIUS!

Tupperware Malaysia
Finally!
Hot item yang digemari anak2, adik2, couple2. Sangat Chooomeel!! siap dapat free compact canister lagi! Satu Seksi, satu lagi Perkasa~
Satu-satunya jenis eco bottle yang berbaju kat dunia setakat ni. Of all item, ini adalah yang mesti dapat!

Amacam? Tak puas hati? Call lah 013 9733779. Boleh nego sampai DAPAT!
Oh, ya... Alang membeli, ambil kesempatan untuk join Pertandingan Fotografi

Tupperware Malaysia

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!