Barang PANAS sempena RAYA!

banyak cantik botol2 ni. kak ni borong banyak giler! #tupperware http://www.keek.com/!0vIOcab



Hot Item on SALE!

Wow! Wow! WOooW!!
Nak dekat ujung bulan ni, item2 ni semua cepat abis!
Tak hairan lah sebab mmg body dia cantik menarik kau memang the BOM! Hahaha...
Sexy dan Tough. Especially limited edition punya ECO Bottle tu.
Ni nak habaq mai kat hangmpa semua...kita nk bagi SPECIAL price & special GIFT kepada sesiapa yg beli dalam July, which tinggal 2 hari lagi sbb monthly stock clearance...
Apa lagi? Dail Sekarang!
0139733779

Biz Partner Di Kehendaki!!

Tupperware Malaysia
Kadar segera!
18tahun ke atas.
Suka bisnes...
Mahu belajar & boleh diajar...
Kerja hanya 2-4jam. Di rumah pun boleh~
Rm500~3000 sebulan! :D
Dapat modal balik dalam tempoh 72jam!!
sms/whatsapp 013 973 3779 utk details.
Komisen tunai harian  & bulanan...

DAFTAR SEKARANG!
Tupperware Malaysia

Awas!! Periksa Alatan Dapur Anda!!

Pernahkah anda diceritakan tentang BPA. Ramai yg suka simpang botol air dlm kereta dan dibiarkan panas. Sangat merbahaya! Begitu juga dengan bekas makan anda. Mee segera, Sup dan Lauk2 yg di masak dlm kuali 'murah' & dihidang dalam pinggan mangkuk yg disangka selamat. Terutamanya plastik!
Bisphenol A (BPA) ialah sejenis bahan kimia sintetik berunsurkan karbon. BPA digunakan untuk membuat bahan plastik dan digunakan secara meluas sejak1957.
Plastik BPA lazimnya jernih & keras dan ia digunakan meluas sebagai kegunaan harian seperti botol bayi, simpanan air, alatan sukan, CD & DVD dan juga dalam perindustrian seperti paip saliran! Ada juga beberapa resin yg mengandungi BPA digunakan sebagai pelindung makanan dan tin minuman! Malah afa juga digunakan dlm bahan cetakan seperti resit di pasaraya. WOW!
Bahan ini tidak bewarna tetapi ia larut dalam bahan organik kecuali air. BPA mampu merosakkan hormon manusia. Kerana itu, kawalan ketat dijalankan. United States Food and Drug Administration (FDA) telah mengenalpasti BPA boleh memberi kesan pada fetus, janin dan anak2.
Selamatkan keluarga anda! Pilihlah produk yang selamat. Pilih Tupperware; Mudah, Mesra & Murah!
Dapatkan produk kami dengan wakil Team Power berdekatan dan menangi rebat tunai! Tanya saya bagaimana 0139733779 ;)

Kuasa Meniaga Tupperware Team Power

Ramai yang tertanya-tanya. Macam mana Team Power punya sales boleh cecah Rm200 ribu ke atas?
Even yang baru join pun dalam masa 72jam dah boleh dapat Rm500. Sedangkan orang lain nak dapat customer online pun susah. Tu pun dah siap nego tipis hampir takde untung!
Jawapannya pada T.E.A.M. iaitu Together Everyone Achieve More! Kami bantu semua downline, sideline & even upline untuk buat sale. Kerana kami tahu manfaatnya. Bukan buat bisnes syok sendiri. Malah hubungan kasih sayang dah hampir macam adik beradik.
Sebab tu anda tak perlu ragu join kami.
Urusniaga yang kami buat sangat SIMPLE, team yang sangat FUN. Dan pastinya rezeki yang datang betul2 MAGICAL!
So, kenapa masih ragu? sertai sekarang! :)
daftar sekarang!

ANDA mungkin yang kami cari!

Tak kisah di mana saja anda berada. kami sedia membantu!
Kita bekerjasama dalam satu pasukan. 
Mudah saja untuk buat bisnes  ni.... 
Online saje pun boleh. 
Sistem yang sangat mudah diikut supaya anda dapat passive income.
JOM Sertai kami!



posters credit to my coach: syamputra razali

Keahlian Tupperware bersama Team Power

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

 Perkenalkan diri, saya Mukmin. Pengedar Tupperware di Pahang.
Sebelum ini saya cuma pekerja kilang. Kini saya sepenuh masa dengan perniagaan sendiri.
Saya memulakan perniagaan Tupperware bermula Julai 2013 hanya sebagai pengguna.
Namun, berkat sokongan Team Power dalam masa 72jam, saya mula membina empayar saya sendiri!
Luar biasa! 
Sertai kami sekarang!

EASY to do, FREE to Learn! Hubungi saya segera jika anda SERIUS untuk ubah hidup anda dalam tempoh 72jam! :)
Add caption

Tupperware LifeTime Warranty - Covered/Uncovered

Produk Tupperware mempunyai waranti seumur hidup. Jenis-jenis kerosakan yang dilindungi oleh Tupperware adalah seperti cracking, warping, peeling & chipping. Gambar adalah seperti dibawah:-


 Jenis-jenis kerosakan yang tidak termasuk dalam waranti pula adalah seperti berikut

Cara Penjagaan Tupperware

Berikut adalah merupakan tip-tip untuk menjaga produk Tupperware:
 

CARA CUCIAN

1.   Gunakan air suam bersabun dan kain lembut atau span.
2.   Kering menggunakan kain lembut atau dibiarkan kering sendiri.
3.   Jauhkan dari panas.
4.   Gunakan baking soda untuk menghilangkan kotoran degil.


PENYIMPANAN


1.   Keringkan dengan kain lembut sebelum disimpan.
2.   Buka semua tutup Tupperware utk aliran udara.
3.   Simpan Tupperware dalam keadaan PENUTUPNYA DIBUKA. Ramai yang tak tahu ni.
                

MINUMAN, MAKANAN & CECAIR PANAS


1. Biarkan makanan, minuman & cecair seperti minyak, sup, sos sejuk terlebih dahulu sebelum disimpan dlm Tupperware


KESAN CALAR

1.   Elakkan menggunakan alat tajam, pencuci yang kuat.
2.   Gunakan pencuci dan span yang lembut.
3.   Untuk menghilangkan kesan minyak, gunakan air suam.


MICROWAVE


1.  Produk Tupperware tidak boleh digunakan untuk memasak dan tidak sesuai untuk Microwave
2.  Kecuali TupperWave Stack Cooker, Rock ‘N Serve & CrystalWave reheatable products.


BAU YANG KURANG MENYENANGKAN


1.   Letakkan arang/surat khabar didalam Tupperware & tutup ketat
2.   Basuh penutup & bekas Tupperware dengan Baking Soda
3.   Cuci dengan Jus lemon/cuka dan bilas dengan air.
3.   Buka tutup Tupperware apabila tidak digunakan




Balik Kampung Special Julai-Ogos 2013

Balik Kampung Special
Julai-Ogos 2013

 
Eco Bottle Edisi Terhad
Pink Rush/Black Speed - RM29
Pink rush & Black Speed - RM55
Belian eksklusif: Bekas kerdil - Rm1/Nett

 Cozy Nest
4 Bekas(2.5L) - RM156
Percuma 4 Bekas(1.2L) bernilai RM92

 Belian eksklusif Cozy Nest - RM39
4 Bekas 500ml

1. Large Crytal Clear Bowl(750ml) - RM43
2. Zen Medium Square(2 bekas 980ml) - RM42.90
3. Outdoor Dining Tumbler Set(4 cawan 330ml pelbagai warna) - RM46.20
4. Fresh-N-Cool(4 cawan 1.5L) - RM74.50
1. Apricot Cleansing Foam(175gm) - RM29
- Beli 3 cuma RM75
2. Magix Lip Color(3gm) - RM16
3. Loving Gift Set - RM54
4. Multipurpose Shears - RM97.80
- boleh potong sayur, buka tin, buka penutup botol & belah kacang keras


Belian Eksklusif: Bagi pembelian bernilai RM190 dan ke atas. Disney's Character OT(one touch) Topper Junior(600ml) - RM17.90

Katalog Julai 2013

Catalog for JULY 2013


Freezer Mate

1. Set Medium - RM154.30
- 3 bekal 500ml, 2 bekas 1.5L & 1 bekas 2.3L

2. Set Lengkap - RM193
- 2 bekas 650ml, 1 bekas 500ml, 2 bekas 1.5L, 1 bekas 2.3L dan 1 bekas 3.1L


Kitchen Handy Tools

1. Steam it - RM49.70
2. Season Serve - RM49.80
3. Turbo chopper - RM129 Percuma 2 spice shaker bernilai RM24
4. Carlic-B-all-Keeper - RM63.20
5. Large Stor-n-Pour(3 botol) - 65.10
6. Salt N Spice set(2 bekas) - RM32.60

 1. Large Square-A-Way(680ml each) - RM64.80
2. Small Goody Box dgn Cariolier(850ml each) - RM76.80
3. B2B Slice & Stor - RM59.80
4. B2B Snack Stor - RM41.80


1.Blossom Mircowaveable Serveware - RM249
-set lengkap ini mengandungi 4 perkara iaitu serving dish+spoon, soup server+ladle, oval server+spoon dan platter+spoon. set didatangkan dengan kotak.

2. Blossom Microwavable Bowls - RM34
- 4 biji mangkuk

3. Blossom Microwavable Plates - RM49.60
- 4 butir pinggan. belian bersama item no.3 layak mendapat sampul raya.

4. Giant Pitcher - RM51.60
- muat 4.2 Liter

 

5. Blossom Pitcher - RM45.00
-muat 2.3 Liter
-belian bersama item no.4 cuma RM89.90

6. Water Dispenser - RM138.00
- muat sehingga 14.5 Liter!


Canister

1. Tall Canister(10L) - RM79.80
-beli 2 jimat 25%. cuma RM119.70

2. Mosaic Canister Set - 110.60
- 4 bekas

3. Maxi Canister set(2 bekas) - RM108.70
-beli 2 set jimat 25%. cuma RM178


 Set Raya!

1. Serunding Gift Set - RM32.20
- ada dua perisa. Daging & Ayam.
- dalam bungkusan ada 120gm serunding dan 1 junior canister(1.3L)


Belian Eksklusif(dengan pembelian set serunding)
Compact Canister - RM38.60
- 4 bekas(600ml)

2. Cake Gift Set - RM63
- ada dua perisa. Choclate & Almond-Fruit
- dalam bungkusan ada 300gm kek dan 2 kotak beserta kad jemputan.
*beli 3 percuma 1!
Belian Eksklusive(dengan pembelian set kekg)
Louncheon Plates - RM35.80
- 4 piring

3. Kurma Gift Set - RM52.90
- ada 500gm bungkusan kurma.
- 2 shelf server 640ml
*beli 2 cuma 79.80! jimat 20%

Belian Eksklusive(dengan pembelian set kurma)
Tumbler - RM27.40
- 4 bekas(230ml)

1. CrystalWave Devided Dish - RM39.50
2. CrystalWave soup Mug - RM21.30
3. Reheatable Lunch Box - RM39.90
4. Reheatable Lunch Box(dengan bekas mini) - RM42.40

*semua barang ini ada penutup boleh buka utk kegunaan dalam microwave



1. Chill Eco Bottle(1.L) - RM24.90
-strap - RM5.90

2. Thirtsbreak Tumbler(470ml) - RM13.20

3. Active Quencher(600ml) - RM38.80

4. TIWI Bavy Bottle(8oz) - 35.10


 Elegant High Glass(400ml) - RM6.90

 Blossom Condimate Set - RM49.90
senang di bawa. kegunaan pelbagai.


Modular Mates

1. Modular Mates Essential Set - RM209.60
2. Modular Mates Starter Set - RM86.50
3. Modular Mates Rectangular Set - RM143.20


1. Eco Bottle(500ml) - RM16.80
2. High Handolier 1.5L(dengan Pouch) - RM52.90
3. Thirtsquake Tumbler 900ml(dengan Pouch) - RM39.90
4. Water wonder-all(10L) - RM129



Rice Dispencer (10.5kg) - RM288
PERCUMA Penapis beras yang bernilai RM35


1. Square Round (500ml) - RM13.85
2. Medium Square Round (850ml) - RM18..60
3. Large Square Round (2L) - RM24.00
4. Handy Cool (1L) - RM29.90
5. Fridge Water Bottle (2L) - RM39.90
6. Pencuci sayur VegeSafe(450ml) - RM34


 1. Topper Junior (600ml) - RM15.90
2. Topper Small (950ml) - RM20.80
3. Topper Medium (1.4L) - RM25.40
4. Topper Large (2.1L) - 31.50
5. Canister Junior (600ml) - RM22.80
6. Canister Small (950ml) - RM28.30
7. Canister Medium (1.4L) - RM35.70
8. Canister Large (2.1L) - 42.00


Twinkle Totz Set
1. Snack Cup - RM11.90
2. Easy Grip Bowl+Hang-On Spoon - RM15.40
3. Training Cup - RM29.90

Twinkle Kidz Set
 1. Straw Bruch - RM5
2. Feeding Bowl - RM14.50
3. Cutiery Set dengan Casing - RM16.90
4. Twinkle straw Tumbler - RM29.90

Window Canister Set - RM78


Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM