Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Saturday, 27 July 2013

Kuasa Meniaga Tupperware Team Power

Ramai yang tertanya-tanya. Macam mana Team Power punya sales boleh cecah Rm200 ribu ke atas?
Even yang baru join pun dalam masa 72jam dah boleh dapat Rm500. Sedangkan orang lain nak dapat customer online pun susah. Tu pun dah siap nego tipis hampir takde untung!
Jawapannya pada T.E.A.M. iaitu Together Everyone Achieve More! Kami bantu semua downline, sideline & even upline untuk buat sale. Kerana kami tahu manfaatnya. Bukan buat bisnes syok sendiri. Malah hubungan kasih sayang dah hampir macam adik beradik.
Sebab tu anda tak perlu ragu join kami.
Urusniaga yang kami buat sangat SIMPLE, team yang sangat FUN. Dan pastinya rezeki yang datang betul2 MAGICAL!
So, kenapa masih ragu? sertai sekarang! :)
daftar sekarang!
Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com