Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 30 July 2013

Hot Item on SALE!

Wow! Wow! WOooW!!
Nak dekat ujung bulan ni, item2 ni semua cepat abis!
Tak hairan lah sebab mmg body dia cantik menarik kau memang the BOM! Hahaha...
Sexy dan Tough. Especially limited edition punya ECO Bottle tu.
Ni nak habaq mai kat hangmpa semua...kita nk bagi SPECIAL price & special GIFT kepada sesiapa yg beli dalam July, which tinggal 2 hari lagi sbb monthly stock clearance...
Apa lagi? Dail Sekarang!
0139733779
Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com