Tuesday, 1 May 2018

Katalog Tupperware Mei 2018

Assalamualaikum semua, selamat menyambut hari pekerja! 😊

Bulan Mei tahun ni antara bulan yang paling meriah sebab;
1) Cuti hari pekerja
2) Sambutan hari guru
3) Pilihanraya Umum ke 14 Malaysia
4) Bermulanya bulan puasa
5) Birthday abah Yoshi

Dan mungkin ada banyak lagi event pada bulan ni. So, ini peluang yang bagus kalau nak promote Tupperware. Sebab pasti ada orang request hamper, hadiah kahwin atau mungkin nak guna untuk hidang kuih & masakan.


Hot item pada bulan ni ialah set Royal Red Serveware Set.
Selain warna dia yang cantik, bulan ni anda ditawarkan dengn harga istimewa. Lazimnya set ni harganya RM268, tapi bulan ni hanya RM215 je! 😍😍😍



Seterusnya kita ada set hidang air. Pun jenis Royal Red juga. Harga pun murah juga berbanding harga biasa, korang boleh tengok katalog sebelum ni. Memang jauh lebih murah. Tapi yang penting... WARNA. Sebab warna ni tak dijual pada bulan lain.


Kalau dah namanya RAYA... tentulah sinonim dengan kuih dan biskut raya. Macam biasa, bila tiba musim perayaan, barulah bekas-bekas unik ni muncul. Ini memang banyak permintaan. Lambat order je kompom kena tunggu musim perayaan seterusnya. 😅


Hari Raya terasa meriah dan memberi nikmat kepada yang berusaha sungguh-sungguh di bulan puasa.

Tupperware cukup memahami kerana itu, set khusus untuk bulan Ramadhan juga ada supaya memudahkan urusan anda yang nak berbuka mahupun bersahur walau di mana anda berada. Baik di rumah, tempat kerja atau dalam perjalanan.
Jom tapau weh! 😉


Beberapa item lain masih dikekalkan dalam katalog Tupperware Mei 2018. Kepada yang tak sempat nak order set one touch ni pada bulan lepas, boleh la order lagi bulan ni. 😍


Oh ya... nyaris lupa. Ini set pinggan dan mangkuk kecil edisi terhad. Sesuai hidang bersama serveware set. Kalau anda beli serveware set, belilah sekali set ni.



Selesai cuci mata?
Nak order?
Jom order ngan Yoshi.
Hubungi 013 973 3779
Nak whatsapp, telegram atau sms pun boleh. Kalau nak call pun boleh... sila yer 😉📞


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Followers

Google+ Followers