Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 30 April 2018

Closing, April 2018

Yes!!
Sempat juga buat sales untuk last day.
Dapat tempahan hamper.
Alhamdulillah...


Berdebar juga rasanya tadi.
Lepas balik Pusat PDK, terus terkejar-kejar ke stokis beli stok Tupperware.
Mujur customer sudi bayar full settlement.
Terima kasih kerana memahami.

Dapatlah sales untuk hujung bulan.
Tapi yang paling best, dapat tengok katalog baru.
Raya punya beb!
Serius cantik! Kalau korang peminat warna merah... Mesti rasa NAK TUPPERWARE MERAH ni! 😍

Kalau minat jom order dengan Yoshi.
Nak buat hamper pun boleh?
Atau buat surprise gift box. Kotak hadiah misteri. Hehe... 😉


Esok Yoshi update full page katalog ya...
Kalau nak by whatsapp,
Add contact number ni... 013 973 3779


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com