Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Friday, 21 July 2017

Buat Kerja Di KL

Assalam semua... sibuknya Yoshi...
Seminggu mengajar cikgu-cikgu kat KL...
Ni pun nan ti nak pergi lagi... huhuhu...
Tapi Yoshi enjoy dengan kerja...
Walaupun payment sikit.
Tapi kita dapat kenal ramai orang dan bertambah pengalaman.
Jom, ikuti...


Mula-mula pergi ke Setapak. duk hotel ni...

Worldview Hotel. Rate dia kira oklah... dalam RM75 gitu...



Bilik kira ok lah... selesa...



































Wednesday, 19 July 2017

Tupperware Hello Kitty OT 600ml

Masa untuk membida!
OK, saya nak buka harga item ni dengan nilai RM20
Pos saya belanja...
013 973 3779
Harga paling tinggi sebelum 25hb saya akan jual kepadanya....


Friday, 7 July 2017

Testimoni Pelanggan

ALHAMDULILLAH

Kemain seronok hakak ni!

Yoshi bagi surprise gift kat dia!

Sebab...

Customer ni antara paling bagus.

Kita bagi harga dia terus setuju.

Sampaikan kita pula rasa berbesar hati nak bagi diskaun dan hadiah 😍

.

Ciri2 customer baik ni;

1. Dia bagi salam dulu dan intro diri

2. Dia tanya apa barang yang dia nak

3. Dia tanya servis kita boleh cod/pos

4. Dia tak minta diskaun secara direct.

(Contoh minta direct: "boleh diskaun tak? Boleh dapat harga ahli tak? Saya ahli"

Contoh indirect: "ada tawaran menarik bulan ni? Ada special offer tak? Ada stok yang nak let go?")

5. Dia setuju dengan harga kita dan segerakan bayaran.

6. Dia bagi feedback selepas terima barang.


Yoshi suka juga customer yang order by pos yang reti check track number.

Maksudnya, dia tak tanya kita van pos tu gerak kul berapa, kaler apa, driver camne, bila nak sampai...dll.

Hehehe...


Jom join team Yoshi, wasap 013 973 3779

Wasap.my/60139733779

Sunday, 2 July 2017

Hot Item Katalog Julai 2017

Assalam, macam biasa... kita nak juga tunjuk item-item rare yang dijual pada setiap bulan

Untuk bulan ini, ini ada barang-barang hot.

Maksudnya, bulan lain memang ada harapan tak dapat. Hahaha...

Jadi, kalau nak, wajib order awal.

Tak susah... whatsapp je terus kat saya... 013 973 3779.

Demi menjimatkankan kos petrol anda, anda boleh request untuk pos...
kos pos pun lebih kurang RM10 je...