Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Sunday, 2 July 2017

Hot Item Katalog Julai 2017

Assalam, macam biasa... kita nak juga tunjuk item-item rare yang dijual pada setiap bulan

Untuk bulan ini, ini ada barang-barang hot.

Maksudnya, bulan lain memang ada harapan tak dapat. Hahaha...

Jadi, kalau nak, wajib order awal.

Tak susah... whatsapp je terus kat saya... 013 973 3779.

Demi menjimatkankan kos petrol anda, anda boleh request untuk pos...
kos pos pun lebih kurang RM10 je...













No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com