Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 15 May 2017

Biz Tupperware Bukan Sekadar Jual Barang Aje..

Memang ramai kawan-kawan korang yang ada income tambahan hasil dari jual tupperware.
Kadang-kadang korang pun teringin nak jadi cam diorang kan?
Tapi dek dah selesa ngan gaji sedia ada dan belum rasa ada keperluan nak meniaga, korang tak lah rasa nak ambil tahu sangatkan?

TAPI tak apa, abam nak share juga pasal biz ni. Apa kelebihan guna produk tupperware selain dari waranti & kualiti.


Satu lagi kelebihan guna produk tupperware ni ialah kita boleh hasilkan produk makanan yang berkualiti.


Macam mana tu?
 

OK, senang citer macam ni.

Produk tupperware ni tak pakai elektrik bila nak membancuh, mencincang & membentuk.


Nak sagat pattern canggih2 boleh guna Mando Chef,
Nak buat nugget, sosej, patty burger boleh guna Fusion Master,
Nak buat kek, ice cream & biskut boleh guna speedy chef, extra chef & m-press
Dan Tupperware Turbo Chopper pun boleh guna untuk macam-macam resepi.


Senang cerita, dari produk tupperware ni korang boleh hasilkan produk makanan yang korang boleh jual untung tambah duit poket.
Bil elektrik dah jimat...
Barang pula ada waranti.


Membership pun cuma RM78 sahaja...
Sikit pun tak rugi...
Yang ruginya kalau tak ambik peluang ni AWAL.
PERCAYALAH... dengan produk tupperware ni bukan sekadar menjual, tapi boleh bantu ramai orang diluar sana...
Nak tengok demo produk tupperware tak?
Whatsapp saya ye...
www.wasap.my/60139733779


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com