Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 11 April 2017

Karnival Ekspresi Negaraku Sg.Petani

Assalamualaikum...
Entry kali ni cerita pasal hujung minggu...
Jalan-jalan sekitar Sungai Petani. Lepas jumpa customer kat Sg. Lalang...
Saya singgah ke Amanjaya Mall  C-mart dengan hajatnya nak makan tengah hari... masa tu dah pukul 3 dah...  siapa tak lapar kan?

Tengok dari jauh nampak meriah aja... rupanya ada karnival.
So, apa lagi... singgah la...



Dalam event ni ada macam-macam... ada pameran, talk, promosi jualan dan dah tentunga ada makanan... hehehe










surat khabar percuma

spray paint

gerai jualan




ni yang conteng kat dinding tu... orang panggil apa... lupa dah... hahaha



food truck fest... sesuatu yang baru di SP








inilah makanan pilhan saya. diet la katakan...

Aidil Abd Ghafar & Din Hot fm jadi pengacara


saya duduk depan. tengok pancaragam live!





download App Ais Kacang dapat souvenir ni percuma


Malam tu Amir ajak pergi karaoke. Saya tak reti menyanyi... teman saja...


Sedap suara Atan... auuummm


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com