Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Thursday, 13 April 2017

3 Tips Kekal Kukuh Dalam Bisnes Tupperware

NAK SUKSES DALAM TUPPERWARE?
Follow 3 Tips Ni...
.
1. JANGAN KEDEKUT INVEST MODAL
Daftar ahli Tupperware RM78 je, wajib beli produk at least RM160 untuk guna sendiri/jual/buat demo.
Kalau yuran daftar pun berkira, kos pos pun nak free... jangan harap nak murah rezeki.

2. RAJIN PROMOTE
Berlambak orang kat fb. Promote je... dalam masa 5 minit banyak tempat kita boleh promote. Semua hujung jari je. Tak perlu keluar ketuk pintu berpanas/berhujan. Semua hujung jari... Lagi rajin promote, lagi tinggi kebarangkalian dapat prospek. Lagi pun semua orang kenal produk Tupperware. Tak payah cerita banyak... 

3. JANGAN TAMAK.
Orang tamak selalu rugi. Join bisnes Tupperware ni tak rugi kalau rancang dulu apa nak jual, target apa nak capai. Bincang dengan upline apa nak buat. Lepas tu terus buat. Jangan tangguh. Selalu yang rugi, bila dia rasa2 dia tahu Tupperware apa yang orang nak. Bila dah terbeli, tak terjual, dia salahkan orang lain. Ingat, rancang!
.
#jomtapauweh
www.wasap.my/60139733779

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com