Hot Item Tupperware April 2017

Dalam gambar saya siap letak harga ahli. So, kepada yang belum jadi ahli, kalau nak harga ni, saya galakkan join supaya dapat harga murah.








Order memang banyak.. kalau serius nak, terus whatsapp saya OK
klik terus kat nombor saya kalau anda ada whatsapp 013 973 3779

3 Tips Kekal Kukuh Dalam Bisnes Tupperware

NAK SUKSES DALAM TUPPERWARE?
Follow 3 Tips Ni...
.
1. JANGAN KEDEKUT INVEST MODAL
Daftar ahli Tupperware RM78 je, wajib beli produk at least RM160 untuk guna sendiri/jual/buat demo.
Kalau yuran daftar pun berkira, kos pos pun nak free... jangan harap nak murah rezeki.

2. RAJIN PROMOTE
Berlambak orang kat fb. Promote je... dalam masa 5 minit banyak tempat kita boleh promote. Semua hujung jari je. Tak perlu keluar ketuk pintu berpanas/berhujan. Semua hujung jari... Lagi rajin promote, lagi tinggi kebarangkalian dapat prospek. Lagi pun semua orang kenal produk Tupperware. Tak payah cerita banyak... 

3. JANGAN TAMAK.
Orang tamak selalu rugi. Join bisnes Tupperware ni tak rugi kalau rancang dulu apa nak jual, target apa nak capai. Bincang dengan upline apa nak buat. Lepas tu terus buat. Jangan tangguh. Selalu yang rugi, bila dia rasa2 dia tahu Tupperware apa yang orang nak. Bila dah terbeli, tak terjual, dia salahkan orang lain. Ingat, rancang!
.
#jomtapauweh
www.wasap.my/60139733779

Karnival Ekspresi Negaraku Sg.Petani

Assalamualaikum...
Entry kali ni cerita pasal hujung minggu...
Jalan-jalan sekitar Sungai Petani. Lepas jumpa customer kat Sg. Lalang...
Saya singgah ke Amanjaya Mall  C-mart dengan hajatnya nak makan tengah hari... masa tu dah pukul 3 dah...  siapa tak lapar kan?

Tengok dari jauh nampak meriah aja... rupanya ada karnival.
So, apa lagi... singgah la...



Dalam event ni ada macam-macam... ada pameran, talk, promosi jualan dan dah tentunga ada makanan... hehehe

Tempahan Hamper Sungai Petani


SPECIAL untuk warga fb sempena #harijururawat #hariguru #harinurse #hariibu #haribapa ..
Atau nak beli hadiah #kahwin... Jom, dapatkan harga istimewa lagi special dari kami 😊😊😊 .
Hamper beserta riben menarik juga.
Terus whatsapp Min 📲 013 973 3779 untuk harga kasih sayang 😍😍.
www.wasap.my/60139733779

#tupperwaremurah #jomtapauweh #iamyourtupperwarebrandsconsultant #jombeli #jombelidengansaya #tuppylover #tupperwareonline #tupperwaredihati #shoppingonline #shoppingdarirumah #bisnessdarirumah #jomjadiahli #dapatduitkocek #untungruncit #komisenberganda #lifetimewarranty

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM