Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Wednesday, 26 April 2017

Food Delivery Sungai Petani

FOOD DELIVERY SUNGAI PETANI
www.wasap.my/60139733779
Menu:
🌟Fishbyte
🌟Fishbyte & Coffee
🌟MeeCurHeartz
#jomtapauweh #sungaipetanifooddelivery #fooddeliverysungaipetani #sungaipetani




Friday, 14 April 2017

Leaflet Tupperware Malaysia April 2017










Thursday, 13 April 2017

Hot Item Tupperware April 2017

Dalam gambar saya siap letak harga ahli. So, kepada yang belum jadi ahli, kalau nak harga ni, saya galakkan join supaya dapat harga murah.








Order memang banyak.. kalau serius nak, terus whatsapp saya OK
klik terus kat nombor saya kalau anda ada whatsapp 013 973 3779

3 Tips Kekal Kukuh Dalam Bisnes Tupperware

NAK SUKSES DALAM TUPPERWARE?
Follow 3 Tips Ni...
.
1. JANGAN KEDEKUT INVEST MODAL
Daftar ahli Tupperware RM78 je, wajib beli produk at least RM160 untuk guna sendiri/jual/buat demo.
Kalau yuran daftar pun berkira, kos pos pun nak free... jangan harap nak murah rezeki.

2. RAJIN PROMOTE
Berlambak orang kat fb. Promote je... dalam masa 5 minit banyak tempat kita boleh promote. Semua hujung jari je. Tak perlu keluar ketuk pintu berpanas/berhujan. Semua hujung jari... Lagi rajin promote, lagi tinggi kebarangkalian dapat prospek. Lagi pun semua orang kenal produk Tupperware. Tak payah cerita banyak... 

3. JANGAN TAMAK.
Orang tamak selalu rugi. Join bisnes Tupperware ni tak rugi kalau rancang dulu apa nak jual, target apa nak capai. Bincang dengan upline apa nak buat. Lepas tu terus buat. Jangan tangguh. Selalu yang rugi, bila dia rasa2 dia tahu Tupperware apa yang orang nak. Bila dah terbeli, tak terjual, dia salahkan orang lain. Ingat, rancang!
.
#jomtapauweh
www.wasap.my/60139733779

Tuesday, 11 April 2017

Karnival Ekspresi Negaraku Sg.Petani

Assalamualaikum...
Entry kali ni cerita pasal hujung minggu...
Jalan-jalan sekitar Sungai Petani. Lepas jumpa customer kat Sg. Lalang...
Saya singgah ke Amanjaya Mall  C-mart dengan hajatnya nak makan tengah hari... masa tu dah pukul 3 dah...  siapa tak lapar kan?

Tengok dari jauh nampak meriah aja... rupanya ada karnival.
So, apa lagi... singgah la...



Dalam event ni ada macam-macam... ada pameran, talk, promosi jualan dan dah tentunga ada makanan... hehehe

Tempahan Hamper Sungai Petani


SPECIAL untuk warga fb sempena #harijururawat #hariguru #harinurse #hariibu #haribapa ..
Atau nak beli hadiah #kahwin... Jom, dapatkan harga istimewa lagi special dari kami 😊😊😊 .
Hamper beserta riben menarik juga.
Terus whatsapp Min 📲 013 973 3779 untuk harga kasih sayang 😍😍.
www.wasap.my/60139733779

#tupperwaremurah #jomtapauweh #iamyourtupperwarebrandsconsultant #jombeli #jombelidengansaya #tuppylover #tupperwareonline #tupperwaredihati #shoppingonline #shoppingdarirumah #bisnessdarirumah #jomjadiahli #dapatduitkocek #untungruncit #komisenberganda #lifetimewarranty