Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Tuesday, 28 February 2017

Training Di HQ Tupperware Brands Malaysia

  Balik dari KL, 24hb saya jumpa abang Nazir yang cedera sebab jatuh racking. Retak tulangnya. So, datanglah visit dan bawa dia jalan-jalan dengan kereta. Bosan duk rumah katanya...

 Malam tu terus ke KL balik sebab kitorang ada special training dari HQ pada 25hb

 Malam tu Steve Chan turun sekali untuk bagi briefing sebelum bagi talk untuk esok.

Saturday, 18 February 2017

Kisah Lelaki Ini Dapat RM20 Ribu

"Saya telah menceburi pelbagai bidang perniagaan, tetapi semuanya tidak mencapai matlamat yang saya inginkan. Namun saya tetap tidak berputus asa dan terus berusaha, sehinggalah saya diperkenalkan oleh seorang rakan untuk menceburi bisnes Tupperware Brands. Saya telah menceburi bidang ini lebih kurang 2 tahun dengan modal yang rendah, pelannya juga mudah serta ringkas. Tetapi pendapatan yang saya perolehi sememangya diluar jangkaan."

Ia begitu mudah untuk menjadi bos bisnes anda sendiri bersama Tupperware Brands macam Syahman yang berjaya mencapai matlamatnya. Ingin mengetahui lebih lanjut? Klik disini: jadi usahawan tupperware

Monday, 13 February 2017

Katalog Feb ~ Mac 2017

Assalamualaikum


Saturday, 4 February 2017

Assembly Tupperware Sg Petani February 2017

Meriah tau uols assembly hari ni.
Hadiah sampai tak cukup!
Yang nak daftar ahli pun RAMAI!!
FULL HOUSE stokis hari ni.
Item banyak yang habis.
Kalau nak, tunggu la minggu depan.
Korang yang tak join memang RUGI.
Bisnes ni boleh bagi korang macam-macam.
Tak payah tanya berapa persen semua tu.
Sebab memang lumayan dan ramai dah berjaya.
Kalau korang nak, DAFTAR SEGERA!
Tak perlu susah payah pergi stokis.
Jumpa je saya...
013 973 3779
Nak DAFTAR ONLINE pun BOLEH!