Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Saturday, 4 February 2017

Assembly Tupperware Sg Petani February 2017

Meriah tau uols assembly hari ni.
Hadiah sampai tak cukup!
Yang nak daftar ahli pun RAMAI!!
FULL HOUSE stokis hari ni.
Item banyak yang habis.
Kalau nak, tunggu la minggu depan.
Korang yang tak join memang RUGI.
Bisnes ni boleh bagi korang macam-macam.
Tak payah tanya berapa persen semua tu.
Sebab memang lumayan dan ramai dah berjaya.
Kalau korang nak, DAFTAR SEGERA!
Tak perlu susah payah pergi stokis.
Jumpa je saya...
013 973 3779
Nak DAFTAR ONLINE pun BOLEH!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com