Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Sunday, 4 December 2016

Pakej Daftar Ahli Tupperware Dis 2016

Assalamualaikum,

Bulan November berakhir dengan cemerlang...

Jadual penuh sangat. Tapi saya tetap bersyukur kerana diberi sesuatu untuk buat setiap hari.

Sempat pula masuk paper...


Gambar atas tu dari program yang saya sertai baru-baru ni...

Saya dijemput untuk buat demo produk.

BEST SANGAT TAU! Rasa macam VIP!!

Tu bagusnya bila kita selalu timba ilmu dan tak kedekut berkongsi.

Selalu dimurahkan rezeki...

Banyak perkara saya nak share pasal aktiviti di Sarawak,

Tapi sebelum tu, saya nak share peluang ni... untuk anda daftar ahli, dengan harga yang rendah tapi dapat BANYAK TUPPERWARE!


Inilah set EXCLUSIVE dari #jomtapauweh !

Dengan pakej ni, anda dapat pelbagai jenis tupperware.
Tetapi TERHAD SEHINGGA 31 DISEMBER 2016 SAHAJA!

Jadi....

Daftar SEGERA! whatsapp saya cepat-cepat 013 973 3779

Kelebihan daftar ahli Tupperware Brands Malaysia
+ Diskaun 25% di mana-mana stokis Tupperware di Malaysia
+ 3% bonus dari sales downline
+ Peluang dapat banyak hadiah...

Ada melancong luar negara, hadiah kereta, boot camp...
DAN BANYAK LAGI yang  anda dapat bila anda usaha!
SANGAT BERBALOI! 

So, jangan bertangguh lagi... Daftar SEGERA! whatsapp saya cepat-cepat 013 973 3779



Ok, sekarang, saya share skit pasal trip ke Sarawak...
Program ni berjalan dua hari... hari pertama di Kabong, yang kedua dia Saratok.
Sepanjang program ni saya buat demo masakan dan penerangan tentang bisnes Tupperware.

Bisnes ni sangat sesuai kepada suri rumah yang mencari side income.
Yelah, tupperware ni produk ada warranty
Makanan yang disimpan boleh tahan lama.
Dalam kata lain boleh jadi food preservation.
Dan tupperware ni bahan yang tahan lama serta bebas kimia berbahaya.
Nak simpan ubat pun selamat, jadi ia bahan keperluan...

Satu lagi, Tupperware ni ada banyak produk termasuk kosmetik dan alat memasak.
Jadi, anda tak ralat nak jual apa pun BOLEH!
Produk kesihatan pun ada tau!
sebelum flight makan dulu... onigiri + megi tomyam & milo panas

dah sampai melantak subway plak... hehehe

ni orang panggil bridge pebenda ntah...

turbo chopper pun terbang sekali...heheh





air port kuching





ramai peserta program ni.!


demo masak sate bali

masakan orang tempatan. sedap!


ni persiapan hari kedua...

tengoklah hadiah disediakan.. banyak kan?










dengan Penolong Pengurus Cawangan AIM Saratok .En.Sarip

sebelum balik, makan dulu...

tu Pn. Norizan dengan anaknya


Pn. Norizan dah jadi Director saya yang kedua di Sarawak. Tahniah!

Going home

Sampai je kat Sungai Petani, hari berikutnya... saya kena attend seminar e-usahawan anjuran MDEC di Sungai Petani pula.





Banyak perkara yang saya belajar.

Nak life yang BEST macam saya??

Jom join team saya! Daftar sebagai ahli Tupperware kemudian buktikan semangat anda dengan gerak kerja anda!

Anda pasti akan di-reward! ;)

Yoshi @ Mukmin

013 973 3779

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com