Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Wednesday, 31 August 2016

Kerja Full-time Buat Tupperware Boleh Ke?

Assalamualaikum,

Ramai yang bertanya kepada saya
"LAMA DAH ENCIK BUAT TUPPERWARE INI FULL TIME?"
saya menjawab
"Ya, inilah sumber pendapatan saya"
 - Betul ke boleh buat income? Saya tengok ramai jual online pada harga ahli. Macam mana nak untung?

Terus saya jawab. Itu tergantung atas kebijaksanaan kita. Nak bijak kena selalu belajar.
Buat dulu baru tahu...
 
orang itu terus Krik krik krik..
...
Saya nak beritahu anda semua.. saya dah sejak tahun 2013 dan saya menjalankan perniagaan ini secara ONLINE 100% dan juga pernah secara Part Time.. 
 
tak perlu ambil masa yang panjang. cuma dua tiga minit saja dengan fon. Lagi pun fon tu kan selalu dengan kita?
Tapi ramai orang saya tengok... bukan nak katalah... PEMALAS.
Duk main facebook duk update status maki-maki, perasaan ala-ala tisu, syok sendiri semua bukan main panjangnya... bukan main 'rajin'nya.
Tapi bila suh buh gambar Tupperware untuk tambah rezeki sendiri. Bukan main banyak alasanya nya... tak reti itulah ini lah, sibuk ngan anak lah.. bla bla bla.. phuiii!!!
....
saya juga ingin seperti orang lain.. hidup berniaga dan hidup berseronok tidak ditinggalkan.. malah saya nak buktikan.. berniaga ONLINE dan duduk dimana sahaja boleh mencipta kejayaan..
...
saya juga DAH BUKTIKAN.
------------------------------------------------------
1. Downline saya dimana sahaja.. namun mereka boleh berdikari dan berjaya.. downline tidak semestinya duduk dibawah ketiak upline tetapi berusaha dengan lebih smart untuk mencipta kejayaan
2.. Online business adalah cara paling mudah untuk mendapat sales yang berlori lori.. asalkan kita rajin..
3. Sales yang banyak tidak semestinya menjamin kita boleh kekal.. dan sebenarnya.. seimbang dengan pembinaan rangkaian niaga..
4. Saya dah buktikan.. lelaki juga punya nafsu untuk berjaya macam perempuan.. dan lelaki juga ada hak untuk berjaya.. sama dengan wanita walaupun business ini 90% dimonopoli oleh orang perempuan.
5. Saya dah buktikan.. SAYA YANG TIDAK PUNYA STOKIS.. mampu bersaing dengan orang yang ada kedai..

...
oleh yang demikian..saya menyeru anda yang nak menjalankan SIDE INCOME dan nak buat secara PART TIME dahulu..
saya nak share dan beritahu rahsia yang saya guna sehingga mendapat tahap sekarang ini..
...
Tips ini.. untuk anda yang benar - benar serius sahaja.. untuk join TEAM POWER..
....
ayuh !!
hubungi saya sekarang
013 973 3779
 
Ok tu baru opening... OMG... panjangnya!!

Kalau sembang bab Tuppeware ni... memang tak lari dari Party. Even lelaki macam saya pun kena buat party tau!

makcik-makcik prepare bahan masakan... nampak tak tuppy disitu?

first, kita bagi briefing dulu...

then, kita demo dan buat comparison dengan tipuware

tu dia... panjang lebar punya penerangan sesambil demo

kuali Tupperchef atas tanah pun takpe. Janji result BEST!!!

Amacam? Mengancam tak ayam goreng saya?

Okay, bila diorang dah kenyang semua... kita daftarkanlah...
Korang nak jadi ahli? Nak join Party? 
Hello hello lah ye.... 013 973 3779

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^