Salam AidilFitri 2016


Bulan puasa tahun ni agak mencabar.

First time merasai bulan ni dalam suasana berumah tangga.

Perasaan? Hmm... OK lah... sesuatu yang baru...

Apa pun saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada semua pelanggan kerana

sudi sokong saya dalam bisnes ni. Terutama customer yang rajin membeli dengan saya tanpa jemu...

Alhamdulillah dengan duit bisnes ni, saya dapat membantu sebilangan individu dalam kerja-kerja amal

yang kami jalankan. Semoga anda dimurahkan rezeki dan tak jemu membeli dengan kami.


abis raya ni nak enjoy kat sini... hehehe... TIKET FREE


0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM