Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 4 July 2016

Salam AidilFitri 2016


Bulan puasa tahun ni agak mencabar.

First time merasai bulan ni dalam suasana berumah tangga.

Perasaan? Hmm... OK lah... sesuatu yang baru...

Apa pun saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada semua pelanggan kerana

sudi sokong saya dalam bisnes ni. Terutama customer yang rajin membeli dengan saya tanpa jemu...

Alhamdulillah dengan duit bisnes ni, saya dapat membantu sebilangan individu dalam kerja-kerja amal

yang kami jalankan. Semoga anda dimurahkan rezeki dan tak jemu membeli dengan kami.


abis raya ni nak enjoy kat sini... hehehe... TIKET FREE


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com