Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Tuesday, 21 June 2016

Assembly di Tupperware Sungai Petani Jun 2016

Assalamualaikum,

Nak cerita ringkas je...
Apa pun thanks sudi lawat blog ni...
Hari ni nak cerita pasal assembly baru-baru ni di stokis Tupperware Sungai Petani.
Saya memamng tak mau miss setuiap kali SQJ enterprise buat meeting.
Tiap-tiap kali datang mesti saya bertuah!
Dan... semua orang akan dapat at least satu hadiah dari centre owner Mr.Chew.

Duk belakang je... tapi tetap meriah

Akak ni sporting je... hehe... yang lain tu ala2 pemalu...
Macam biasa, setiap kali sampai, mesti buat LUCKY DRAW dulu...

Lepas tu barulah Mr.Chew akan buat announcement,
buat demo produk Tupperware,
bagi hadiah, kemudian share info promotion lagi, hadiah lagi... dan sampai lah penutup majlis ada hadiah lagi...

Tak sangka disebabkan blog ni naikkan nama stokis Tupperware Sg.Petani, saya dapat hadiah.
Terkejut sangat tiba-tiba masa Mr Chew tengah cerita pasal stokis dia ada orang komplen macam-macam, tiba-tiba dia panggil saya. rupanya nak bagi hadiah sebab dia cakap blog saya ni banyak update pasal aktiviti dan servis dia buat.
Terharunya rasa...
Sejujurnya memang saya suka dengan servis kat stokis ni. Walaupun barang cepat habis tapi layanan tetap baik dari staf-staf semua...
Sebelum pergi merembo kat bazaar Ramadhan, sempat saya jumpa Fasha Sandha jap kat karnival Sukur Selalu TV9 di Amanjaya Mall Sungai Petani.

tokey kedai...

Nampak tak booth saya kat tepi tu... produk for display only ye... nak order sila whatsapp 0139733779

Nak set ni? kena daftar ahli baru boleh beli...
013 973 3779

Yang ni pun sama... takde dalam katalog. Pakej untuk daftar ahli baru sahaja...

whatsapp saya TAU!

Ahli biasa punya starter kit. Mengancam tak?
whatsapp 0139733779

Kenapa perlu bayar lebih kalau boleh dapat murah dan lebih?

2 comments:

Terima Kasih! ^_^