Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 21 June 2016

Assembly di Tupperware Sungai Petani Jun 2016

Assalamualaikum,

Nak cerita ringkas je...
Apa pun thanks sudi lawat blog ni...
Hari ni nak cerita pasal assembly baru-baru ni di stokis Tupperware Sungai Petani.
Saya memamng tak mau miss setuiap kali SQJ enterprise buat meeting.
Tiap-tiap kali datang mesti saya bertuah!
Dan... semua orang akan dapat at least satu hadiah dari centre owner Mr.Chew.

Duk belakang je... tapi tetap meriah

Akak ni sporting je... hehe... yang lain tu ala2 pemalu...
Macam biasa, setiap kali sampai, mesti buat LUCKY DRAW dulu...

Lepas tu barulah Mr.Chew akan buat announcement,
buat demo produk Tupperware,
bagi hadiah, kemudian share info promotion lagi, hadiah lagi... dan sampai lah penutup majlis ada hadiah lagi...

Tak sangka disebabkan blog ni naikkan nama stokis Tupperware Sg.Petani, saya dapat hadiah.
Terkejut sangat tiba-tiba masa Mr Chew tengah cerita pasal stokis dia ada orang komplen macam-macam, tiba-tiba dia panggil saya. rupanya nak bagi hadiah sebab dia cakap blog saya ni banyak update pasal aktiviti dan servis dia buat.
Terharunya rasa...
Sejujurnya memang saya suka dengan servis kat stokis ni. Walaupun barang cepat habis tapi layanan tetap baik dari staf-staf semua...
Sebelum pergi merembo kat bazaar Ramadhan, sempat saya jumpa Fasha Sandha jap kat karnival Sukur Selalu TV9 di Amanjaya Mall Sungai Petani.

tokey kedai...

Nampak tak booth saya kat tepi tu... produk for display only ye... nak order sila whatsapp 0139733779

Nak set ni? kena daftar ahli baru boleh beli...
013 973 3779

Yang ni pun sama... takde dalam katalog. Pakej untuk daftar ahli baru sahaja...

whatsapp saya TAU!

Ahli biasa punya starter kit. Mengancam tak?
whatsapp 0139733779

Kenapa perlu bayar lebih kalau boleh dapat murah dan lebih?

2 comments:

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com