Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Thursday, 16 June 2016

Apa Sebab Orang Suka Join MLM?

Sebab MLM ni ada 3 feature yang hebat.

1) Family Bonding
Bila kita join, yg gagal kerana mereka suka bergerak secara solo, sedangkan MLM itu memberi maksud Membantu Lebih Menjayakan. Dalam apa2 bisnes selain MLM pon Base kita mesti kuat baru Income kita kencang. Dan semangat yang ditiupkan para trainer membuat kan mereka positif dan percaya akan perkara ghaib(Future Image)
 
2) Net Profit
Orang yang buat MLM x perlu keluar Modal yang besar, tapi boleh dapat keuntungan potensi pulangan seperti orang yang keluarkan Modal Yang besar. Bila dapat hasil, orang MLM tak perlu rolling duit yang banyak sebab kebanyakan mereka bijak menggunakan Media sosial yang percuma.
 
3) Konsep Adil
Bisnes selain MLM, income Seorang Agent tidak mungkin boleh memintas Master Dealer/Stokist. Sebab hanya satu bonus iaitu Komisen. Tapi dalam MLM mereka ada pelbagai jenis bonus dan INCOME dibayar setimpal USAHA. Upline kalau join 2 tahun lepas sekalipun kalau bergerak sebelah kaki je, Bonus tetap takde. Downline kalau join harini, kalau gerak Kiri dan Kanan (Binary) downline yang dapat Income. Perkara ni ada dikupas DAO jika kita selalu tengok video beliau.

Malangnya, MLM disamakan dengan Wajah Pyramid. Hakikatnya aliran Wang dalam dunia inipun berbentuk Pyramid. Dan Bangunan Yang kekal utuh hingga ke hari ini juga Berbentuk Pyramid. Hehehe..
Itulah dunia tiada yang sempurna, setiap bidang ada Good and Bad side.
Dan saya jalankan perniagaan Dropship + Network Marketing.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com