Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Wednesday, 2 March 2016

Nak Dapat Pangkat Director Tupperware?

Assalamualaikum,
Apa khabar?
Dalam entry kali ni saya nak citer skit pasal camne nak dapat BANYAK MANFAAT dalam bisnes Tupperware ni.
First, saya nak bagi tahu... sebelum anda nak jadi ahli, PILIH la upline yang betul2 ada ciri2 kepimpinan. Yang boleh anda tiru caranya, yang boleh beri anda cara yang selamat untuk berkembang dalam bisnes Tupperware.

APAPUN!
Upline bukanlah orang yang boleh menjamin anda berjaya.
CUMA
Bila anda dapat upline yang bagus, dah jadi satu BONUS UNTUK ANDA untuk lebih mudah BERJAYA...
OKlah jom kita tengok rajah bawah ni...
Nota: Ini carta tahun 2013. Sejak April 2014 pendaftaran ahli adalah RM74.20(ahli biasa) Set Treasure Box pula RM319

Cara-cara bermula nak jadi AHLI dan MENGEKALKAN status keaktifan

Untuk cara mendaftar jadi ahli, klik SINI.

Dalam rajah ni saya ada petik pasal duplikasi yang betul.
Kenapa kena ada duplikasi yang betul?
Supaya semua downline anda boleh contohi apa yang anda lakukan.
Untuk panduan permulaan, sila rujuk di SINI.<---
Langkah seterusnya....

SENIOR CONSULTANT ialah tahap seterusnya selepas menjadi CONSULTANT
Senior Consultant adalah permulaan kepada komisen. Ahli Aktif ialah yang buat sales RM150 atau lebih masa daftar.
Basicly bisnes Tupperware ni simple je. Takdelah rumit sangat. Apa yang anda perlukan? TEAM!
Pasukan yang POWER!

Untuk dapatkan pasukan yang hebat ni, kenalah anda rekrut seramai yang mungkin.
SEBAB,
majoriti... 90% daripada yang anda rekrut
itu MUNGKIN lebih berminat nak beli je...atau teruja masa mula2 je...

Yang paling penting ialah BINA RANGKAIAN!
Kenapa kena BINA RANGKAIAN? Sebab anda perlu income PASIF.

Benar, memang kalau jual saja pun boleh dapat banyak duit. Tapi cuba bayangkan kawasan anda dilanda banjir atau anda jatuh sakit?
 Bila tak dapat meniaga, takde CASH!

Tapi jika kita bina rangkaian, di saat kita dilanda kemudaratan, pun masih ada sumber kewangan dari punca lain.
Masa ni, barulah kita tahu, downline tu orang yang sangat penting dan harus DIJAGA...

Fasa yang seterusnya ialah membina tapak rumah anda. Namanya Director, tapi untuk jadi tuan Director, kenalah tahu pasal fasa ni.

DIRECTOR IN QUALIFICATION adalah FASA UPGRADE DIRI selepas bergelar SCT

Bila dah jadi director, macam2 promosi akan anda dapat!!!
Tirai kamar TERBUKA :)


So, amacam? ada paham ka?
Kalau tak cukup paham takpe.....
Just call aje saya...saya bantu anda supaya nampak lebih jelas. 
Dail aja 013 973 3779

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^