Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Thursday, 28 January 2016

Aduh.. Silap !

Adakah anda juga buat silap perniagaan ini?

  • Silap fokus. Sepatutnya fokus no 1 bisnes start-up adalah mendapatkan customer. Tapi mereka sibuk buat website, cantikkan kedai
  • Sibuk perbetulkan produk jadi PERFECT di permulaan bisnes. Orang yang akan bagi feedback tentang produk kita, adalah pelanggan. Kalau pelanggan belum ramai nak bagi feedback, buat apa kita nak perbetulkan lagi!
  • Silap pilih medium pemasaran. Semua gila nak pasarkan di Facebook. Tapi tak langsung pernah tertanya, adakah berbaloi kos iklan jika jarang orang cari produk kita di Facebook? 
  • Silap kembang terlalu cepat semasa produk tengah 'trending naik'. Bila trend hilang bisnes kita ditinggalkan dengan overhead dan kos tinggi.
  • Silap strategi. Nak buat pemasaran pun belum mahir lagi tapi dah nak keluarkan produk sendiri dengan banyak... mentang-mentanglah ada modal.

Sanggupkah kita terbakar duit seperti majoriti 80% usahawan lain?

Ini antara apa yang Team Power boleh bantu. 


"Mulakan Bisnes Yang Menjana RM1,000 Sebulan Tanpa Kos Pemasaran"
 Mahu mulakan bisnes, tapi tiada budget besar sebagai modal?

 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com