Stokis Tupperware Kuantan Mailina Sales Dah Cantik

tupperware malaysia murah | katalog tupperware malaysia catalogue | tupperware sungai petani kedah | tupperware tawau sabah 
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih dan Penyayang 
BismILLAHiRahmanirRahim

 Assalamualaikum,
Baru-baru ni saya sibuk uruskan hal kahwin di Kuantan sampaikan tak sempat nak update blog.
(Bukan tak sempat sebenarnya, penat pula rasa nak update... hehehe)

Al-kisah...
Sijil kursus kahwin punyalah lambat nak siap. 2 minggu tau!
Kena pulak, nak buat hal-hal lain tu kena ada sijil tu dulu.
Pastu baru boleh ambil surat izin nikah.
Dapat je sijil terus shoot ke Kuantan.
Sampai pagi tu, terus pergi klinik kerajaan untuk buat HIV test.
Tak lama...
Kejap je.
Prosedur yang lepas tu ambil masa sikit. Kena jumpa imam dan tok penghulu untuk ambil tanda tangan.
Nak pendekkan cerita, esoknya baru dapat tanda tangan diorang. mujurlah sempat submit hari Jumaat dan dapat serah ke bakal isteri ke hari berikutnya...

Dalam duk sibuk menguruskan perkahwinan tu...

NAH!
Sempat lagi melayan customer. So, hari tu sementara nak menunggu appoinment blood test untuk HIV tu saya ke stokis Tupperware Kuantan Mailina Sales. Banyak yang dah berubah, ada staff yang dah tak ada. Tapi yang bagusnya, decoration tu pun dah cantik.




jemput la datang ye...

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM