Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Tuesday, 30 June 2015

Katalog Tupperware Malaysia Julai 2015

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion 
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih dan Penyayang 
BismILLAHiRahmanirRahim

Thursday, 25 June 2015

Cara Buka Biznet Bagi Ahli Baru Daftar

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion 
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih dan Penyayang
 Bismillahirrahmanirrahim

Semalam... HARI BERTUAH SAYA!
Alhamdulillah ada seorang rakan baru yang sudi daftarkan diri...
Dia memilih untuk daftar dengan pakej Treasure Box. Bertuah betul dia!!!
Set Treasure Box ni harganya RM319 je... tapi benifitnya banyaaakk....
Nak tau?? Saya letak no.fon dulu... 013973779

Tambah pula dapat hadiah barang kemas dari Tupperware sebab capai target jualan.

OK Kita mula dengan apa yang sepatutnya dulu... pasal biznet ni...
Bila dah daftar ahli, kita akan dapat online office untuk pantau jualan dan komisen kita.

Baca...

Wednesday, 24 June 2015

Cara Menjalankan Bisnes Tupperware Online

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion 
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih dan Penyayang...
Bismillahirrahmanirrahim...

Ramai yang tanya saya macam mana caranya nak buat bisnes ni secara part-time dan macam nak mula?
Sebelum tu saya share no.fon saya... 0139733779

Ok kita mula... (^_^)

1. Daftar Ahli
Boleh minta dengan saya borang daftar ahli atau direct je daftar kat link ni >>DAFTAR<<
Isi borang daftar ahli. Jangan Lupa sertakan SALINAN KAD PENGENALAN
Kalau nak merasa dapat komisen. Daftar satu geng!
Daftar satu geng sekurang-kurangnya 3 sekawan. (Anda+2 Orang Kawan) Boleh la terus merasa komisen...
Lebih ramai yang daftar bersama, lebih banyak komisen.
 Cara paling cepat nak dapat... melalui PARTY TUPPERWARE!
Treasure Box adalah pilihan terbaik!
 baca lagi...

Tuesday, 23 June 2015

Melancong Ke Sarawak Sekali Lagi

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion
SERONOK SANGAT!!

Assalamualaikum.. damai sejahtera hendakNya..
Sekali lagi ke Sarawak. Memang BEST! Sukar untuk saya ungkapkan kata-kata.
Jadi saya sertakan gambar lebih. Senang skit.

Hari Pertama saya jalan-jalan ke Kota Samarahan. Tengok-tengok tempat je. Tak banyak yang ada selain Summer Mall.

Hari Kedua saya jalan banyak tempat.
Favourite saya Taman Negeri, WildLife Centre, Kg.Telaga air... MEMANG BEST!!

muka tak senyum ni sebab penat ye... hahaha! (Gelak dalam hati)




baca lagi...

Thursday, 18 June 2015

Promosi Tupperware Mid Jun 2015

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

Monday, 15 June 2015

KUASA TINDAKAN

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion
Assalamualaikum dan damai sejahtera hendaknya,

Saya nak berkongsi sedikit tentang kuasa tindakan. Semua orang nak berjaya. Pasang angan dan cita-cita. Namun masih mengeluh sebab tak tahu bagaimana bertindak.
Saya berikan sedikit tips untuk anda bertindak dan tindakan(action) anda ini akan pastinya menghasilkan result. Tips ini adalah untuk anda yang baru nak berfikir bagaimana nak bertindak.

Tips baru bertindak.

1. Merancang tindakan-anda perlu kaji step tindakan anda sehingga ke matlamat

2. Tengok tindakan yang anda nak lakukan yang pernah orang lain buat. Buat mengikut step orang yang dah berjaya

3. Bertindak terus untuk dapat result. Ingat!! NO action NO result
Nasihat saya.. JANGAN takut pada risiko. Jangan bertindak dengan try n error dan jangan memkhinzirbuta membuat tindakan.
‪#‎Fikir‬ dulu dan nekad untuk bertindak
‪#‎Yakin‬ memampuan diri

Saya nak menawarkan anda... Kitab percuma rahsia buat duit dengan Tupperware. Jom whatsapp saya siapa yang mahu. PERCUMA bulan JUN 2015. Bulan depan saya cas RM50!
✔✔Boleh ke blog saya untuk maklumat lanjut:http://jomtapauweh.blogspot.com
✔✔Atau call / whats app saya
0139733779

Dah Bosan Gagal?

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

Kejayaan seseorang, biasanya 80% psikologi, dan 20% tindakan.

Tak percaya?

Saya cuba buktikan.

Untuk kuruskan badan, anda cuma perlu buat 2 tindakan mudah.

Pertama, ambil makanan sihat.
Kedua, buat sedikit senaman.

Itu saja.

Tak banyak tindakan yang perlu dibuat, tapi sebab psikologi kita tak dapat menahan nafsu makan...

... malas nak bersenam - itu yang buat ramai orang gagal kuruskan badan.

NAK SAYA AJARKAN?


Bukan saja teknik nak turun berat badan dengan mudah dan berkesan, tapi cara nak MULA BISNES ONLINE yang efektif...
 

Whatsapp 0139733779

Ikhlas,
Yoshi


Saturday, 13 June 2015

Jadi Unik

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

Assalamualaikum, & apa khabar.

Di sekolah, semua murid-murid pakai baju sekolah yang sama.

Agak sukar kita nak kenalpasti  'budak' kerana mereka nampak lebih kurang sama.

Tapi mudah kita nak cari 'pengawas' di kalangan mereka...kerana warna baju mereka unik.
Jika anda baru memulakan bisnes anda kena cipta identiti anda. Jenis yang unik dan POSITIF....
Jangan asik nak update status yang orang menyampah nakbaca... lagi-lagi jenis meroyan dan maki-maki customer.

Sabar...
Rajin...
Berbaik-sangka...
dan suka SHARE banyak ilmu...
Fikir sebelum berbicara
lagi seminggu je dah nak masuk bulan puasa... Anda dah sedia?


Thursday, 4 June 2015

Set Kek dan Biskut Raya Tupperware Jun 2015

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion
Satu set RM75, 8 Set RM450
RAYA COOKIES SET
  • Modular Mates Oval I 1.1L (2pcs)
  • Toffee Cookies 180gm
  • Red Velvet White Choc Chip Cookies 180gm
Exclusive Purchase: Small Round Saver (2pcs) 400ml

Satu set RM52.9, 8 Set RM317.40
DUET ORANGE MACCHIATO CAKE 250gm
  • Modular Mates Square I 1.2L
Exclusive Purchase: Elegancia Cake Server


Formula Cun Sokmo!

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion
Hai!! ada tak kenal kawan yang ada masalah;
  1. Nak kulit jadi COMEY??
  2. Nak nampak MUDA SOKMO??
  3. Nak KURUS tapi susah nak turun berat badan??
  4. Nak menstabilkan hormon sebab period tak teratur?? dan
  5. Nak seimbangkan gula dalam darah sebab ada kencing manis??

Harga asal produk ni RM515, tapi saya nak offer sempenan kedatangan bulan Ramadhan ni dengan harga :) HANYA RM395!! :) POS kami tanggung ;)

Jika berminat, hubungi 013-9733779
...


Wednesday, 3 June 2015

Tupperware Blossom Serveware dan FreezerMate Murah

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion
Harga asal RM256
Harga Asal RM216
NAK TAK HARGA DUA SET NI DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH??


Ini Tawaran Saya...
FreezerMate Essential Set RM160 FREE pos! Jimat RM56

Blossom Serveware Set RM200 FREE lolly plates(6) FREE pos! Jimat RM56
BERMINAT dengan tawaran ini???
whatsapp/sms nama, alamat dan no.telefon >> 013 9733779
atau email ke jomtapauweh@gmail.com

Monday, 1 June 2015

Hot Item Tupperware Jun 2015

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion 

Katalog Tupperware Malaysia Jun 2015

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion