Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Thursday, 25 June 2015

Cara Buka Biznet Bagi Ahli Baru Daftar

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion 
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih dan Penyayang
 Bismillahirrahmanirrahim

Semalam... HARI BERTUAH SAYA!
Alhamdulillah ada seorang rakan baru yang sudi daftarkan diri...
Dia memilih untuk daftar dengan pakej Treasure Box. Bertuah betul dia!!!
Set Treasure Box ni harganya RM319 je... tapi benifitnya banyaaakk....
Nak tau?? Saya letak no.fon dulu... 013973779

Tambah pula dapat hadiah barang kemas dari Tupperware sebab capai target jualan.

OK Kita mula dengan apa yang sepatutnya dulu... pasal biznet ni...
Bila dah daftar ahli, kita akan dapat online office untuk pantau jualan dan komisen kita.

Baca...


Mula-mula...
LAYARI twbiznet.com.my
 Kita isi username dan password. Kalau baru masuk, username dan password sama tau...
 THEN, dia suruh kita tukar password.
 Once kita dah tukar, terus keluar mesej pop-up ni dan kita 'ter-log out'.
 Lepastu, kita login balik, guna password baru...
Dah siap, boleh la tengok berapa sales points kita, komisen berapa, offer atau announcement dari syarikat dan lain-lain... v(^_^)v

Nampak tak kelebihan join ahli dengan treasure box dalam rajah atas ni... NorBaiya dapat sales points sebanyak 431.42 Walhal bayar RM319 je. Kalau daftar ahli biasa yang RM74.20 tu tak dapat apa-apa point. Kena beli barang baru ada point...

Ikhlas,
Yoshi
CEO/Founder jomtapauweh.com

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^