Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 29 April 2015

Soalan Lazim Berkenaan Tupperware Nano Nature Water Filter


Apakah langkah-langkah penyelenggaraan untuk sistem ini?
Anda hanya perlu menukar kartrij penapis setahun sekali atau setelah penapisan 5000 liter air, mengikut mana yang terdahulu. Untuk memperoleh manfaat optimum, anda disyorkan untuk menggantikan Blok Penambah Mineral setiap 6 bulan.

Di dalam pasaran, terdapat banyak sistem penapisan yang masingmasing memberi dakwaan yang berlainan. Apakah kelebihan Sistem Nano Nature?
Memang terdapat pelbagai sistem penapisan yang memberi dakwaan berbeza-beza, namun dakwaan tersebut harus disokong oleh bukti saintifik. Bagaimanapun, kebanyakannya tidak mempunyai data saintifik yang sah. Kebanyakan dakwaan bagi penapis tidak diuji dan diperakui. Tupperware Nano Nature Water Filtration System mendapat pengiktirafan sepenuhnya dari NSF dan WQA – bukan sahaja terhadap komponen tetapi juga terhadap dakwaan keberkesanan. Ini bermaksud, semua dakwaan kami adalah sah. Kebanyakan sistem penapisan di dalam pasaran hanya mendapat pengesahan terhadap komponen-komponen tertentu sahaja, BUKANNYA terhadap dakwaan keberkesanan produk.
Jika sistem ini hanya digunakan oleh seorang pengguna atau jarang dipakai di rumah, bolehkah ia berfungsi melebihi setahun tanpa penukaran penapis?
Meter pada unit ini akan mengingatkan anda supaya menukar penapis selepas 1 tahun walaupun kadar penggunaannya adalah rendah. Penapis ini tidak disyorkan untuk penggunaan melebihi tempohnya kerana ia telah diuji mampu menapis 5,000 liter air atau selama 1 tahun, bergantung
kepada mana yang terdahulu.
Sekiranya kita mendidihkan air tapisan, adakah kita masih memperoleh khasiat mineral yang terkandung dalam air tersebut?
Ya. Bila dididih, hanya air yang akan mengeluwap, manakala kandungan mineralnya tidak terjejas.
Bagaimanakah Sistem Nano Nature TW mampu menyingkirkan 158 jenis bahan cemar namun masih membenarkan pelbagai mineral penting mengalir melaluinya?
Ya, mineral penting ternyata boleh mengalir melaluinya. Sistem Nano Nature telah diuji dan terbukti tidak akan menyingkirkan bahan-bahan mineral dalam air.
Adakah penyelenggaraan berkala perlu dijalankan?
Unit ini serba lengkap dengan bilangan komponen yang sedikit. Sekiranya kartrij ditukar tepat pada masanya, seperti yang dinyatakan pada panel LED, maka penyelenggaraan yang lain tidak perlu dijalankan.

Berapa lamakah bateri mampu bertahan?
Bateri telah diuji dan terbukti mampu berfungsi sehingga tamatnya jangka hayat kartrij. Bagaimanapun, anda disyorkan untuk menukar bateri ketika penapis karbon ditukar bagi mengelakkan bateri daripada kehabisan tenaga sebelum tamatnya jangka hayat kartrij berikutnya.

Adakah jaminan diberi dan berapa lamakah tempoh jaminan?
Tempoh jaminan selama satu tahun diberi bermula dari tarikh pembelian dari Pusat Perniagaan Tupperware Brands.

Adakah komponen Sistem Nano Nature boleh didapati dengan mudah?
Ya, kebanyakan komponennya boleh didapati dengan mudah. Anda boleh berhubung dengan Pusat Perniagaan Tupperware Brands atau layari www.tupperwarebrands.com.my untuk mengetahui
ketersediaan produk.

Adakah ia bersesuaian dengan semua jenis kepala paip?
Ia boleh dipasang pada kebanyakan kepala paip biasa, melainkan muncung kepala paip berbentuk segi empat.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com