Give Away Diana Rashid Nak Bagi Kucing!!??

"Nak bagi kucing!!???" Masa mula-mula baca status ni memang terperanjat gila! Serius nak bagi kucing?
Jadi, saya pun terus buka dianarashid.com
Sebeluim ni pernah sertai give away by dianarashid.com ni. Tapi tak pernah-pernah menang.
Kalau anda nak tau serius atau tidak give away ni nak bagi kucing, jom lah sertai sama-sama.

Give Away by Diana Rashid dan kawan-kawan.
klik gambar untuk sertai
Klik gambar untuk sertai
Senarai hadiah

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
kufi saiz A4 x 2 pemenang
Tudung x 2 pemenang
5 shishedo mask x 1 pemenang
topup RM10 x 1 pemenang
1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone
dan 1 Cleanser Seqy Beauty X 1 Pemenang
Produk shaklee (chewable vita c)  x 1 pemenang
Hijab pins by mommylin x 1 pemenang

Giva away berlangsung dari 14 April hingga 28 April 2015

1 comments:

  1. hahah..kan?/saya sendiri pun terkejut..
    sampaikan tak tahu nak balas apa kat kakak tu.


    semoga berjaya..terima kasih join..

    harap dapat like dan follow penaja tambahan di bawah

    https://plus.google.com/114925514892816788405

    https://instagram.com/safuraonlineshop

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM