Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 15 April 2015

Give Away Diana Rashid Nak Bagi Kucing!!??

"Nak bagi kucing!!???" Masa mula-mula baca status ni memang terperanjat gila! Serius nak bagi kucing?
Jadi, saya pun terus buka dianarashid.com
Sebeluim ni pernah sertai give away by dianarashid.com ni. Tapi tak pernah-pernah menang.
Kalau anda nak tau serius atau tidak give away ni nak bagi kucing, jom lah sertai sama-sama.

Give Away by Diana Rashid dan kawan-kawan.
klik gambar untuk sertai
Klik gambar untuk sertai
Senarai hadiah

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
kufi saiz A4 x 2 pemenang
Tudung x 2 pemenang
5 shishedo mask x 1 pemenang
topup RM10 x 1 pemenang
1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone
dan 1 Cleanser Seqy Beauty X 1 Pemenang
Produk shaklee (chewable vita c)  x 1 pemenang
Hijab pins by mommylin x 1 pemenang

Giva away berlangsung dari 14 April hingga 28 April 2015

1 comment:

  1. hahah..kan?/saya sendiri pun terkejut..
    sampaikan tak tahu nak balas apa kat kakak tu.


    semoga berjaya..terima kasih join..

    harap dapat like dan follow penaja tambahan di bawah

    https://plus.google.com/114925514892816788405

    https://instagram.com/safuraonlineshop

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com