Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 23 March 2015

Webex Meeting

damai sejahtera~

kali ni Yoshi nak cerita macam mana Yoshi meluaskan empayar biz Tupperware ni. Ada yang tanya, awak buat kerja sorang-sorang atau dalam group?
jawapannnya, dua-dua. Kalau yang jauh tu biasanya kita contact by whatsapp atau email atau mungkin servis messenger lain2. Macam saya, saya kerap juga berhubung dengan sahabat-sahabar melalui webex.

Apa itu Webex?
Webex ni satu aplikasi dalam talian yang berfungsi sebagai alat persidangan web, mesyuarat dalam talian, persidangan video dan aplikasi webinar.
www.webex.com
Korang biasa dengar pasal skype atau video messager kan? haa... so webex ni pun sama. Cuma kalian tak perlu install software macam skype. Malah ia lebih ringan dari google hangouts.



 Untuk guna webex, tak semestinya kena ada email. Host(pengacara) boleh buatkan bilik mesyuarat dengan menggunakan meeting number. Macam nombor bilik la...

 so, meeting ni tak semestinya tunjuk muka je. tapi boleh juga ada fungsi 'whiteboad' dimana, fungsi ni anda boleh share skrin desktop anda untuk buat presentation atau pembentangan kepada rakan-rakan yang anda jemput masuk dalam bilik meeting tadi....
Kalau korang ada rangkaian yang besar dan rasa perlu buat mesyuarat. gunakanlah...


Ikhlas,
Yoshi

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com