Directors March Challenge

Damai sejahtera!

OFFER!!
Nak tak kalau set ni saya jual 400 lebih je?? Siap ADA GIFT lagi!!! Dah la FREE pos plak tu? PM atau whatsapp 0139733779 ye ;)
jomtapauweh.com



Sempena kempen anniversary ke 50 Tupperware kali ini. Banyak pula cabaran-cabaran/contest/challenge yang Tupperware beri kepada para Director. Dan cabaran kali ini agak sukar sebab kena buat 30 party untuk dapatkan gift. Dan dalam setiap party mestilah ada RM500 sales points. Waduh, bagaimana tuh? Tapi sebenarnya ada teknik yang membolehkan anda layak...

TETAPI!!!



Berita baik kepada para pelanggan kami... Setiap belian bernilai RM500 anda akan layak dapat hadia misteri... hadiah random, tapi unik. Tak mahal tapi susah dapat. Dah nama pun misteri kan... so harap janganlah korang nak demand2 nak itu ini... terima aja ye...


0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM