Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Thursday, 5 March 2015

Directors March Challenge

Damai sejahtera!

OFFER!!
Nak tak kalau set ni saya jual 400 lebih je?? Siap ADA GIFT lagi!!! Dah la FREE pos plak tu? PM atau whatsapp 0139733779 ye ;)
jomtapauweh.com



Sempena kempen anniversary ke 50 Tupperware kali ini. Banyak pula cabaran-cabaran/contest/challenge yang Tupperware beri kepada para Director. Dan cabaran kali ini agak sukar sebab kena buat 30 party untuk dapatkan gift. Dan dalam setiap party mestilah ada RM500 sales points. Waduh, bagaimana tuh? Tapi sebenarnya ada teknik yang membolehkan anda layak...

TETAPI!!!



Berita baik kepada para pelanggan kami... Setiap belian bernilai RM500 anda akan layak dapat hadia misteri... hadiah random, tapi unik. Tak mahal tapi susah dapat. Dah nama pun misteri kan... so harap janganlah korang nak demand2 nak itu ini... terima aja ye...


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^