Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Wednesday, 21 January 2015

Promosi Mid Januari 2015

Assalamualaikum dan damai sejahtera hendakNya,

Berita baik kami terima dari HQ malam tadi.
Set yang laris bulan ni kini boleh dibeli dengan harga istimewa!
Tupperware Steamboat Set & Kids Party Set.
Syaratnya, kenalah borong lebih dari satu...
So, berpakatlah dengan kawan2 ke, saudara mara ke...
"Sepakat membawa berkat"
Betul tak?

Btw, ada beberapa orang customer Yoshi yang tanya... "Betul ke kalau tupperware rosak boleh tukar baru? Nak berurusan dengan siapa?"
Jawapannya; YA! TAPI tengok jenis kerosakanlah... Kalian boleh deal dengan ejen2 Yoshi seluruh Malaysia. Kuantan, Temerloh, Sg.Petani, Psr.Gudang, Kemaman, K.Trgnu, Seremban, Melaka, Shah Alam, Sg.Besar, Alor Setar, Kuching, Tawau dan banyak lagi!
Name list diorang ada kat tab 'order online'.




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^