Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 21 January 2015

Promosi Mid Januari 2015

Assalamualaikum dan damai sejahtera hendakNya,

Berita baik kami terima dari HQ malam tadi.
Set yang laris bulan ni kini boleh dibeli dengan harga istimewa!
Tupperware Steamboat Set & Kids Party Set.
Syaratnya, kenalah borong lebih dari satu...
So, berpakatlah dengan kawan2 ke, saudara mara ke...
"Sepakat membawa berkat"
Betul tak?

Btw, ada beberapa orang customer Yoshi yang tanya... "Betul ke kalau tupperware rosak boleh tukar baru? Nak berurusan dengan siapa?"
Jawapannya; YA! TAPI tengok jenis kerosakanlah... Kalian boleh deal dengan ejen2 Yoshi seluruh Malaysia. Kuantan, Temerloh, Sg.Petani, Psr.Gudang, Kemaman, K.Trgnu, Seremban, Melaka, Shah Alam, Sg.Besar, Alor Setar, Kuching, Tawau dan banyak lagi!
Name list diorang ada kat tab 'order online'.




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com