Promosi Mid Januari 2015

Assalamualaikum dan damai sejahtera hendakNya,

Berita baik kami terima dari HQ malam tadi.
Set yang laris bulan ni kini boleh dibeli dengan harga istimewa!
Tupperware Steamboat Set & Kids Party Set.
Syaratnya, kenalah borong lebih dari satu...
So, berpakatlah dengan kawan2 ke, saudara mara ke...
"Sepakat membawa berkat"
Betul tak?

Btw, ada beberapa orang customer Yoshi yang tanya... "Betul ke kalau tupperware rosak boleh tukar baru? Nak berurusan dengan siapa?"
Jawapannya; YA! TAPI tengok jenis kerosakanlah... Kalian boleh deal dengan ejen2 Yoshi seluruh Malaysia. Kuantan, Temerloh, Sg.Petani, Psr.Gudang, Kemaman, K.Trgnu, Seremban, Melaka, Shah Alam, Sg.Besar, Alor Setar, Kuching, Tawau dan banyak lagi!
Name list diorang ada kat tab 'order online'.




0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM