Caliph Busker di pentas AJL29

Assalamualaikum dan damai sejahtera hendakNya.

Malam tadi, 18 Jan 2015; rata2 rakyat Malaysia menonton Anugerah Juara Lagu 29.
Saya juga tak ketinggalan menonton.

Tapi nak panjangkan cerita, dalam perjalanan balik rumah, kancil yang saya pandu terlanggar belakanh sebuah kereta lain masa nak keluar simpang... Aii.. Cuai betul. Nasib baik semuanya ok. Sempat buat report dan balik tengok AJL. Tapi dah nak abis dah.

Apepun, saya ok dan tenang aja. Cuma nak cerita... Saya suka sangat persembahan Mojo malam tu!!
Pergh!!! Memang layak la diorang menang best performance!
Bukan sebab kesian atau terharu, tapi memang SERIOUSLY bagus!
Lebih baik dari vokalis asal!
Bukannya saya tak suka Aweera, tapi kalau buat bandingan mutu nyanyian, memang saya pilih Azmi!

Persembahan Shiela Amzah juga tak mengecewakan. Pemain Erhu tu pun nampak elok juga.

AJL29 dimenangi Joe Flizzow dan Sona-One dengan lagu dan lirik yang cukup puitis dan sangat beremosi. Walaupun persembahan mereka simple, tapi saya rasa mereka layak menang.

PS: Kenderaan masuk bengkel tapi bisnes tetap jalan. Syukur!
Ada sesiapa nak??
BEKERJA DARI RUMAH ! (o n l i n e) Terbuka kepada:
- suri rumah
- pelajar
- semua rakyat Malaysia yang memerlukan pendapatan tambahan
* sangat mudah
* bekerja pada waktu santai
* tiada bebanan
* tiada tekanan
* PENDAPATAN LUMAYAN RM200-RM500 !!

Mencari yang rajin,
Yoshi (tel: 0139733779)


0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM