Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 19 January 2015

Caliph Busker di pentas AJL29

Assalamualaikum dan damai sejahtera hendakNya.

Malam tadi, 18 Jan 2015; rata2 rakyat Malaysia menonton Anugerah Juara Lagu 29.
Saya juga tak ketinggalan menonton.

Tapi nak panjangkan cerita, dalam perjalanan balik rumah, kancil yang saya pandu terlanggar belakanh sebuah kereta lain masa nak keluar simpang... Aii.. Cuai betul. Nasib baik semuanya ok. Sempat buat report dan balik tengok AJL. Tapi dah nak abis dah.

Apepun, saya ok dan tenang aja. Cuma nak cerita... Saya suka sangat persembahan Mojo malam tu!!
Pergh!!! Memang layak la diorang menang best performance!
Bukan sebab kesian atau terharu, tapi memang SERIOUSLY bagus!
Lebih baik dari vokalis asal!
Bukannya saya tak suka Aweera, tapi kalau buat bandingan mutu nyanyian, memang saya pilih Azmi!

Persembahan Shiela Amzah juga tak mengecewakan. Pemain Erhu tu pun nampak elok juga.

AJL29 dimenangi Joe Flizzow dan Sona-One dengan lagu dan lirik yang cukup puitis dan sangat beremosi. Walaupun persembahan mereka simple, tapi saya rasa mereka layak menang.

PS: Kenderaan masuk bengkel tapi bisnes tetap jalan. Syukur!
Ada sesiapa nak??
BEKERJA DARI RUMAH ! (o n l i n e) Terbuka kepada:
- suri rumah
- pelajar
- semua rakyat Malaysia yang memerlukan pendapatan tambahan
* sangat mudah
* bekerja pada waktu santai
* tiada bebanan
* tiada tekanan
* PENDAPATAN LUMAYAN RM200-RM500 !!

Mencari yang rajin,
Yoshi (tel: 0139733779)


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com