Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 26 January 2015

Apa Tu Kegilaan Big Bad Wolf??

Damai sejahtera~!!
Konbanwa!!

Januari dah pun hampir melabuhkan tirai. Rasa macam cepat betul masa berlalu. Banyak kerja kena buat dan banyak juga kerja tak sempat nak buat.
Ada order yang bertambah dan ada juga order yang berkurang.
Yang penting rezeki tetap ada.
Anyway, tadi Yoshi masak dadih tau. Nak tengok?
Tonton di youtube jomtapauweh ya ;)
Nak tau jadi ke tak... kena tengok lah... hehehe...
By the way... kalau korang perasanlah... kalau perasan...
Ada tak ternampak status2 yang berbunyi macam "Big bad wolf is coming!!! nak pergi! nak pergi!"
Korang tengok lah, kat media sosial.
Kebanyakan kawan-kawan online saya ramai yang dah macam cacing kepanasan. Hahaha!

"Big Bad Wolf tu apa?"

Kalau korang nak tahu, Big Bad Wolf ni gedung buku. Tiap kali diorang buat sale, memang harga potong gila-gila! Bukan buku biasa-biasa tau! Buku yang best-best! Novel, motivasi, buku kanak-kanak...




Korang tengok gambar atas ni. Giler ke tak giler? Buku harga dekat RM50, dia jual RM5 je...
Kepada pembaca tegar, peminat novel...memang ini antara event yang tak nak dilepaskan. Termasuklah saya!!
Cukup ada RM40, dah boleh beli 8 keping buku tau! Puas hati betul!!
Ada yang saya tengok, borong satu troli... perghhh! Dahsyat betullah...

Korang amacam? Pergi tak?


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com