Apa Tu Kegilaan Big Bad Wolf??

Damai sejahtera~!!
Konbanwa!!

Januari dah pun hampir melabuhkan tirai. Rasa macam cepat betul masa berlalu. Banyak kerja kena buat dan banyak juga kerja tak sempat nak buat.
Ada order yang bertambah dan ada juga order yang berkurang.
Yang penting rezeki tetap ada.
Anyway, tadi Yoshi masak dadih tau. Nak tengok?
Tonton di youtube jomtapauweh ya ;)
Nak tau jadi ke tak... kena tengok lah... hehehe...
By the way... kalau korang perasanlah... kalau perasan...
Ada tak ternampak status2 yang berbunyi macam "Big bad wolf is coming!!! nak pergi! nak pergi!"
Korang tengok lah, kat media sosial.
Kebanyakan kawan-kawan online saya ramai yang dah macam cacing kepanasan. Hahaha!

"Big Bad Wolf tu apa?"

Kalau korang nak tahu, Big Bad Wolf ni gedung buku. Tiap kali diorang buat sale, memang harga potong gila-gila! Bukan buku biasa-biasa tau! Buku yang best-best! Novel, motivasi, buku kanak-kanak...




Korang tengok gambar atas ni. Giler ke tak giler? Buku harga dekat RM50, dia jual RM5 je...
Kepada pembaca tegar, peminat novel...memang ini antara event yang tak nak dilepaskan. Termasuklah saya!!
Cukup ada RM40, dah boleh beli 8 keping buku tau! Puas hati betul!!
Ada yang saya tengok, borong satu troli... perghhh! Dahsyat betullah...

Korang amacam? Pergi tak?


0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM