Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Friday, 12 December 2014

Nasi Goreng Rendang Tupperware

Assalamualaikum, dan damai sejahtera hendakNya.

Sepagian, perah kepala untuk memberi nilai kepada orang lain sampai jadi lapar rasa...
Puas Yoshi berblog-walking untuk cari idea.
Mencurah-curah datang.
Lepas tu dengar ceramah tutorial online marketing pulak.
Yelah, dah abis kerja pun kena belajar tau!
Supaya tak putus ilmu...

Disebabkan terlalu lapar, check makanan kat dapur pun dah tak banyak. Nak masak beriya, malas pula.
Jadi, nak senang kerja, masak aja nasi goreng. Tapi rencah dah bahan-bhan tak ada pula.
Hmmm...
Last-last saya guna pes rendang Asian Meal Tupperware je...

Bahan2:
beras satu separuh cawan,
air bersih separuh cawan,
pes rendang asian meal.



Cara2:
 masukkan semua bahan dalam tupperchef inspire,
kacau sikit, pasangkan api sederhana,
dan tinggalkan selama 15 minit
nampak tak beras tu?

pastikan valve tutup. bila dah nak masak, wap kurang dan boleh nampak keadaan dalam tu.

siap pun!

PUFF siap!
Mudah dan cepatkan? Itulah power barang Tupperware. Mudahkan kerja.
Tak perlu masak nasi dulu, terus je campur sekali.

makan dengan popadom memang best giler!!
Yang baru lepas makan,
Yoshi

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com