Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Friday, 12 December 2014

Green Tea Penghilang Stress

DUHHH!!!

Jem pulak pagi-pagi ni nak pergi kerja.
Assalamualaikum dunia~
Aku tanya apa khabar?
Apa khabar semua??
Harap korang semua damai sejahtera adaNya.
RM15 sekotak, ada 20 sachet. Nak beli? whatsapp saya ye ;)

produk ni halal. boleh check di www.halal.gov.my

kereta saya baru siap dibaiki, nak jumpa orang pagi-pagi ni. Mujurlah ada pomen bergerak. Call aje terus sampai. Puji Tuhan... Syukur Alhamdulillah.
Habis RM135 tukar bateri baru.
Sekarang nak berblog-walking pula sambil minum teh hijau Tupperware. Tenang sikit rasa, mata pun cerah macam torch light baca blog kengkawan.

Ikhlas,
Yoshi

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com