Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Sunday, 14 December 2014

Makan Malam di Taman Nilam

Tadi Yoshi seharian tak makan sebab sibuk kemas rumah dan uruskan bisnes. Alhamdulillah, dapat RM300 petang tadi.

Masuk maghrib barulah housemate saya balik. Tu pun dah letih gayanya baru settle job pelamin wedding. Nak masak, malas la pulak. Dia pula sibuk nak hantar baju ke dobi.

On the way ke sana(dobi), masing-masing dah lapar. So, kitorang stop je lah kat Taman Nilam Sg.Petani ni...

Kitorang order Nasi Goreng Ikan Masin je. Tapi, macam lama plak nak siap. So, saya pun order makanan ringan dulu kat stall yang ada tepi restoran ni. Saya order roti jala. Sebab dah lama tak rasa.

PERGH!!! Boleh tahab juga sedapnya. Berbaloi juga berenti sini. Ingat nak tambah lagi... Tak lama lepas tu menu yang kami order pun sampai.

PERGHHH! Lagi... Sedap juga. Cukup masinnya, cukup pedasnya dan ramuannya. Kuantitinya pun sangat memuaskan. RM4.50 je sepinggan. Meletops!

Len kali kalo nak datang sini boleg la. Berbaloi. Tak lama sangat, sedap, harga mampu.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com