Makan Malam di Taman Nilam

Tadi Yoshi seharian tak makan sebab sibuk kemas rumah dan uruskan bisnes. Alhamdulillah, dapat RM300 petang tadi.

Masuk maghrib barulah housemate saya balik. Tu pun dah letih gayanya baru settle job pelamin wedding. Nak masak, malas la pulak. Dia pula sibuk nak hantar baju ke dobi.

On the way ke sana(dobi), masing-masing dah lapar. So, kitorang stop je lah kat Taman Nilam Sg.Petani ni...

Kitorang order Nasi Goreng Ikan Masin je. Tapi, macam lama plak nak siap. So, saya pun order makanan ringan dulu kat stall yang ada tepi restoran ni. Saya order roti jala. Sebab dah lama tak rasa.

PERGH!!! Boleh tahab juga sedapnya. Berbaloi juga berenti sini. Ingat nak tambah lagi... Tak lama lepas tu menu yang kami order pun sampai.

PERGHHH! Lagi... Sedap juga. Cukup masinnya, cukup pedasnya dan ramuannya. Kuantitinya pun sangat memuaskan. RM4.50 je sepinggan. Meletops!

Len kali kalo nak datang sini boleg la. Berbaloi. Tak lama sangat, sedap, harga mampu.

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM