Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 15 December 2014

Daftar Ahli Tupperware Online

Hai, ada peminat tupperware kat sini? Berbaloi jika anda seorang peminat Tupperware sebab kualitinya yang tip top dan tahan lasak kan? Bertahun-tahun pakai pun tak rosak. Sesuai sangat dengan peribahasa, alah membeli menang memakai.

Tupperware -lifetime warranty
Kalau masih mencari set water filter, promo terbaik dalam tupperware hanya RM2100(harga asal rm2950) dapat percuma lagi barangan tupperware bernilai rm400++ dan percuma keahlian..semua bernilai rm3000++


Tidak perlu ke Stokis ! Jimat Masa ! Tenaga ! dan perjalanan anda..
Daftar Sekarang dan klik link ni http://jomtapauweh.blogspot.com/p/daftar.html

Ramai yang tanya saya camne nak daftar ahli? Apa yang dapat bila jadi ahli? Okay, Caranya mudah saja, sediakan; #1 Salinan kad pengenalan (sebagai pengesahan) #2 Isikan butiran asas (nama penuh, no.KP, alamat surat-menyurat) #3 Yuran Keahlian RM70 Ini kelebihan jadi AHLI: - Diskaun dan untung runcit sehingga 25% - Bonus team sales 3%~5% - Peluang percutian percuma - Dapat hadir ke acara-acara yang dikelola oleh syarikat. Luar dan dalam negara. Kelebihan bersama Team Power: - online coaching - online marketing training - support system dari team. - recognition setiap bulan. Apa yang dapat bila bayar RM70? Set kitbag, tupperware FREE dan HADIAH istimewa dari saya Isikan borang ini selengkapnya. Sekiranya nak buat pembelian, pastikan belian anda adalah RM150 (harga runcit) dalam 1 order/bill dan ke atas supaya anda layak keahlian aktif Tupperware Malaysia dan dapat HADIAH PERCUMA dari saya. ;)

Your Online Store Builder : http://bit.ly/123sell

Apa yang dapat bila jadi ahli?

Okay,
untuk daftar, sediakan;
#1 Salinan kad pengenalan (sebagai pengesahan)
#2 Isikan butiran asas (nama penuh, no.KP, alamat surat-menyurat)
#3 Yuran Keahlian RM70(asas; juga boleh pilih pakej lain)

Ini kelebihan jadi AHLI:
- Diskaun dan untung runcit sehingga 25%
- Bonus team sales 3%~5%
- Peluang percutian percuma
- Peluang dapat kereta percuma
- Dapat hadir ke acara-acara yang dikelola oleh syarikat. Luar dan dalam negara.
Kelebihan bersama Team ARUS SAINGAN:

- online coaching
- online marketing training
- support system dari team.
- recognition setiap bulan.
Apa yang dapat bila bayar RM70?

Set kitbag, tupperware FREE dan HADIAH istimewa dari saya

Isikan borang ini selengkapnya. Sekiranya nak buat pembelian, pastikan belian anda adalah RM150 (harga runcit) dalam 1 order/bill dan ke atas supaya anda layak keahlian aktif Tupperware Malaysia dan dapat HADIAH PERCUMA dari saya. ;)


fb: @Yoshitaka Nobuhito
twitter: @jomtapauweh
instagram: @jomtapauweh

anda juga boleh e-mail salinan KP dan butiran peribadi ke jomtapauweh@gmail.com
atau MMS /WhatsApp salinan tersebut ke 013 973 3779
Dengan hanya RM70, kami akan bawa anda bersama kami kearah Kebebasan Kewangan

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com