Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Monday, 17 November 2014

Tupperware Star Director Recognition KL 2014

Atas nama Tuhan semesta alam yang maha Pengasih dan maha Penyayang
Damai sejahtera~

Syukur, perjalanan kami di Kuala Lumpur selamat sehingga kami pulang kembali ke Sungai Petani.
Hari-hari kami di sana ternyata tidak membosankan.
Alangkah seronoknya jika anda dapat bersama terutama semua downline2 saya. Tapi saya cukup gembira kerana ada yang sudi datang. Terima kasih saya ucapkan.
Sesungguhnya orang yang tidak bangkit dari tempat tidurnya dan masih ditakuk sama tidak mungkin akan capai ditahap kini.

Saya rasa cukup bertuah menjalankan bisnes saya ni. Betul lah kata-kata orang yang berjaya.
Kalau korang nak duit lebih atau kehidupan yang best, korang kena kerja cara best!
Kalau kita nak bisnes kita maju, kita kena maju.
Kalau kita ni jenis suka bagi alasan, bisnes kita pun hidup beralasan.
Kalau kita ni jenis bergantung harap dengan upline atau orang lain, bisnes kita pun jadi macam tu. Upline OK baru awak OK. Downline tak gerak, awak pun ikut sama down dan tak gerak2.

Anda yang ada anak bini, kalau sibuk macam mana pun janganlah hidup macam binatang. Bangun tido, cari makan, mengawan, pastu mati.
Macam tu ke kehidupan?
Manusia macam kita ni patut HIDUP LUAR BIASA. Sebab kita dikurniakan petunjuk dari Tuhan.
Banyakkan membaca dan praktikan ilmu yang dibaca.
A069
dan Kami tidak mengajarkan syair kepadanya, dan kepandaian bersyair itu pula tidak sesuai baginya. Yang Kami wahyukan kepadanya itu tidak lain melainkan nasihat pengajaran dan Kitab Suci yang memberi penerangan;
- Yaasin: ayat 69

dua pin naik pangkat yang saya dapat
1 Star Director baru saya Hana, hadir sekeluarga
Our upline, from Advance Sales, Presidential Director Mdm Shireen Tan
suasana luar dewan masa pendaftaran
Dengan mdm Amy Tan. Pemilik Stokis Bukit Ubi, Kuantan; antara insan yang ada dalam perjalanan kejayaan saya

Hadirin turut menari di tirai pembukaan majlis.
Lucky draw pun ada
Antara ilmu dan dorongan yang diajarkan
Sedia untuk naik pentas
Hehe..selfie atas pentas ;)
Dua orang downline saya turut naik pentas. TAHNIAH!
Nampak saya tak? ;)
Selesai majlis, ada pula lagi penyampaian hadiah luar dewan... by Syamputra Razali.
Tahniah Hana!
Kejutan! HADIAH kepada encik Syam sempena birthday.
Hadiah birthday diserah kepada Encik Syam secara beramai-ramai
Selepas selesai majlis penghargaan Star Director di wisma MCA Jalan Ampang, kami terus bergerak ke Restoran Cerana yang letaknya lebih kurang 10km dari lokasi tadi. Di sini kami raikan kejayaan sesama kami dan sambut birthday encik Syam skali.
 
antara menu yang dihidang
memang puas melantak. hehehe!
Memang puas! Bukan saja dapat serap ilmu dan aura kat event. Tapi balik rumah penuh tangan dengan hadiah!!

antara hadiah yang diterima. Terima kasih Tupperware. Alhamdulillah!

Kalau join tupperware memang tak pernah balik tangan kosong. Mesti ada sesuatu dibawa pulang. Part-time mahupun full-time. Ada buat bisnes lain? Pun takde masalah... asalkan anda mahu, kami boleh bantu.








2 comments:

  1. So impresive.. mukmin semakin matang.. abg bangga dengan team yoshitaka.. jomtapauweh.. hebat

    ReplyDelete
  2. terima kasih :) kejayaan dimana-mana <3

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^