Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Thursday, 13 November 2014

Beri Peluang Kepada Diri Anda

Salam saudara/saudari,

Saya yakin, rata-rata di kalangan kita hari ini sangat berkeinginan untuk berniaga. Siapa tidak mahu hidup bebas hutang? Bebas kewangan? Boleh berzakat dengan banyak? Boleh bersedekah selalu? Boleh hantar mak dan ayah setiap tahun buat haji atau umrah?

Nak capai semua di atas, anda boleh teruskan dengan bekerja dan makan gaji. Cuma saya tidak pasti bilakah semuanya akan terlaksana. Umur makin lama makin meningkat, tenaga yang ada makin lama makin lemah, sampai bila kita nak tunggu semua ini? So, ketahuilah bahawa perniagaanlah yang berpotensi untuk membina tahap kewangan yang lebih bagus. Cuma bila tak faham rahsia bisnes yang sebenar akan menyebabkan ramai yang gagal.

Bila kita berniaga, kita tidak perlu tunggu orang lain datang untuk beri modal atau bantu kita. Kita yang perlu bina diri sendiri. Modal paling mahal dan utama dalam bisnes adalah otak kita sendiri. Modal kedua adalah keinginan kita. Kesilapan banyak agensi kerajaan hari ini ialah sibuk berikan loan. Apa lagi, bila dapat loan kemudian upgrade lah kereta, upgrade rumah, upgrade bini dan lain-lain.

Tahukah anda, undang-undang berniaga yang betul ialah dalam 3 tahun mesti capai sejuta yang pertama. Kalau tidak, mesti ada sesuatu yang tidak kena pada bisnes anda walaupun anda hanya menjual karipap tembam atau kuih cenonet.

Jom daftar bersama kami.
SeizinNya anda juga pasti boleh capai seperti kami!
=====>>>>> klik sini <<<<<=====

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com