Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Wednesday, 26 November 2014

Closing Jualan November

Syukurrrr...

Minggu ni kira hari ni last lah... nak closing la pula. Lelongan pun ada stok yang dah terjual. Terima kasih pembeli semua!
sikit lagi nak dapat 10K Team Sales. Insyaallah boleh dapat. Esok nak balik Kuantan dah. Tengah siap-siap packing barang dan hadiah untuk serah kat downline2 di sana.
So, ni dia barabg2 yang saya nak let go... saki baki yang tinggal...
RM10 each

RM20 each

RM15 each
PS: Teruja sangat sebab dah ada Smooth Chopper kat rumah... tak sabar nak masak tiramisu cheesecake

2 comments:

Terima Kasih! ^_^