Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 26 November 2014

Closing Jualan November

Syukurrrr...

Minggu ni kira hari ni last lah... nak closing la pula. Lelongan pun ada stok yang dah terjual. Terima kasih pembeli semua!
sikit lagi nak dapat 10K Team Sales. Insyaallah boleh dapat. Esok nak balik Kuantan dah. Tengah siap-siap packing barang dan hadiah untuk serah kat downline2 di sana.
So, ni dia barabg2 yang saya nak let go... saki baki yang tinggal...
RM10 each

RM20 each

RM15 each
PS: Teruja sangat sebab dah ada Smooth Chopper kat rumah... tak sabar nak masak tiramisu cheesecake

2 comments:

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com