Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Wednesday, 5 November 2014

Cara Servis NanoNature Water Filter Tupperware

Damai Sejahtera!
Atas nama Tuhan yg maha Pengasih dan Maha Penyayang.

Entry pendek ni cuma nak cerita apa nak buat bila water filter tupperware kita dah menyala lampu merah.

Ok,
Step 1; jangan panik. Kalau tak tau apa2 tanya upline atau pakar kt stokis dulu. "kenapa lampu dia merah? Dah kena tukar ke?"
Step 2; Kenalpasti apa masalah. Kalau lampu merah tu tanda macam kat dalam gambar tu, maknanya core/rod yang kat tengah tu dah habis mineral... filter elok lagi. tgk nyalaan dia. biru lagi kan?
Step 3; Buat keputusan. Kakak2, adik2, acik2, abang2 semua... ada 2 perkara boleh buat. Nak beli dan tukar baru atau biarkan?
Jawapannya... nak tukar boleh taknak tukar pun boleh. Sebab filter dia masih boleh guna.

Nak tahu camne nak servis atau guna water filter ni? Jom jumpa saya di stokis tupperware sungai petani pada 7 & 8hb Nov 2014 ini! ;)

cheers!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^