Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 5 November 2014

Cara Servis NanoNature Water Filter Tupperware

Damai Sejahtera!
Atas nama Tuhan yg maha Pengasih dan Maha Penyayang.

Entry pendek ni cuma nak cerita apa nak buat bila water filter tupperware kita dah menyala lampu merah.

Ok,
Step 1; jangan panik. Kalau tak tau apa2 tanya upline atau pakar kt stokis dulu. "kenapa lampu dia merah? Dah kena tukar ke?"
Step 2; Kenalpasti apa masalah. Kalau lampu merah tu tanda macam kat dalam gambar tu, maknanya core/rod yang kat tengah tu dah habis mineral... filter elok lagi. tgk nyalaan dia. biru lagi kan?
Step 3; Buat keputusan. Kakak2, adik2, acik2, abang2 semua... ada 2 perkara boleh buat. Nak beli dan tukar baru atau biarkan?
Jawapannya... nak tukar boleh taknak tukar pun boleh. Sebab filter dia masih boleh guna.

Nak tahu camne nak servis atau guna water filter ni? Jom jumpa saya di stokis tupperware sungai petani pada 7 & 8hb Nov 2014 ini! ;)

cheers!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com