Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 15 September 2014

5 Wish List Saya


 Chapter #12

Damai Sejahtera
Atas nama Tuhan yang Maha Pemurah lgi Maha Penyayang
 Simple je entry ni... just nak share 5 perkara yang saya idam-idamkan sangat-sangat... tapi tak ikut tuturan lah ye...
fon baru, S5 pun macam best...

rindu nak makan sushi



teringin pergi melancong ke Jepun dan lawat toei museum

nak kereta estima aeras G

nak jalan-jalan ke universal studios hollywood!!
Korang camne? Apa 5 perkara yang korang nak masuk dalam wish list?
 ❤❤❤❤❤

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com